Segítség! Már totál ki vagyok bukva! Más ezt hogy csinálja?
Pici babánk most volt 5 hetes. Napi szinten ha 5 órát alszik,talán sokat is mondtam.Egész nap fent van,és igényli a törődést.Ha nem vagyok mellette,lilulásig sír.Kicsit hasfájós is,de nem vészesen.Hajnal 2 körül sikerül elaltatni,talán 5ig alszik,aztán napközben ha sikerül elaltatnom,egy-két órát ráhúz és ennyi.Édes kis picurka,de néha már elég,hogy vécére se tudok kimenni tőle,mert ordít.A háztartásom romokban,nincs rá időm. Amikor napközben alszik a kicsi,akkor csinálgatom én,de az édes kevés.. éjjel meg én is aludnék egy keveset.
A párom reggel 6tól este 6ig fizikai munkát végez hétfőtől szombatig,plusz egy órát utazik,neki pihennie kell,mert ha elveszti a munkáját,akkor bajban leszünk. az én 50ezres bevételem nem sok mindenre lenne elég.
Egyszerűen már nem bírom se idegileg,se testileg. fáradt vagyok.
Anyukámék marha messze laknak,anyósom meg nagyon idős már,senkire nem számíthatok mint segítségre.
Kisgyerekes szülők,hogy osztjátok be az időtöket?
Mit csinálok rosszul???
Légyszi segítsetek!!!
Kertes házban lakok? Ha igen, akkor hagyd kint nyugodtan, amíg megcsinálod a dolgodat.
Egyébként én is csak azt tudom mondani, hogy el fog múlni ez az állapot. Mi is átéltük. Most 14 hetes a kicsi lányunk, és átalussza az éjszakát 6 hetes kora óta. Addig szenvedtünk, mint ahogy Te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!