Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kérlek szépen adjatok tanácsot...

Kérlek szépen adjatok tanácsot, mert ezt már nem tudom tovább csinálni?

Figyelt kérdés

5 hónapos elmúlt a lányom, pár hete nagyon rossz alvó lett, főleg éjszaka, de amit az elmúlt napokban művelt, az már felülmúl mindent.

Etetni alig bírom(anyatejes), jár keze lába, elfordul a cicitől, közben sír,mert éhes, nagy nehezen nyugszik csak meg, de éjszaka is 2 óra alvás után megébred és onnan 20-30-50 percenként kel, szó szerint rágcsikálja acicimet szopizás közben.

Kentem az ínét de semmi nem jó,csak percekig.

A Nurofentől pedig úgy veszem észre,hogy azon feül,hogy nem hazsnál,mintha a hasa is fájna tőle.

Anno még olvastam,hogy vész esetén lehet adni egy Germicid c kúpot a babáknak, de hát mégsem lehet folyamatosan.

A foga pedig még olyan messze van, az íne fehér ugyan, de kizárt,hogy a napokban kibújjon:(:(

Én pedig totál kialvatlan, fáradt vagyok

2013. febr. 8. 07:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nálunk lehet a patikában helyileg kikevert oldatot kapni fogzásra. Sokan dicsérik, kérdezz utána, hátha nálatok is lehet valami ilyesmit kapni.
2013. febr. 8. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!