Szerintetek vegyek mégis egy dönthető etetőszéket?
Kisfiam 8. hónapos. Nem tud még ülni, segítséggel is csak úgy, ha rendesen fogjuk. Hozzátáplálom 4 hónapos kora óta, ma már a napi 5 étkezésből 4-szer kanállal etetem. Megoldottam eddig a pihenőszékben, mert gondoltam, úgyis hamarosan ülni fog és akkor majd elég lesz egy olcsó ikea-s szék. De a derekam már egyre kevésbé bírja a napi etetéseket (egyébként is több, mint 9kg már!).
Tapasztalt anyukák, mit tanácsoltok? Ruházzak be mégis egy dönthető etetőszékbe, mert ki fogom használni még rendesen és rakjam még el jó mélyre az ikea-sat, vagy tartsak ki, mert tapasztalat szerint ilyenkor már bármikor felülhet? (forog, de a kúszással is csak próbálkozik, azt sem tud még) Köszönöm!
Hát az az igazság, hogy már nagyon a vége felé jársz, max 1-2 hónap, és már biztos fog tudni ülni....de szerintem inkább 1 hónap.
Szóval ha nem megterhelő megvenni akkor persze vedd meg, de ha már megvan a másik, akkor ezt már fél lábon is kibírható, ha már 4 hónapja csinálod :))))
Le a kalappal egyébként én 1 hónapig etettem így, 5 hónaposan simán beleültettem a dönthetőbe...
9 hónapos volt a lányom, amikortól nagyjából stabilan ült, a 9 hó végén fel is ült...pedig Ő semmit nem nagyon kapkodott el eddig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!