A Deichmannban milyen cipőt/csizmát érdemes megvenni ami nem annyira drága és mégis jó?
Ez is 6 ezer volt, míg az összes többi 10 :(.
Nekünk sosem ázott be, pedig teszteltük a nagy hóban rendesen, jó sokat mászkált benne, sőt most is minden nap abban mászkál, mivel ez az egy cipője van. A pocsolyákon is szokta tesztelni :). Sokszor azt hittem én is, hogy be fog ázni, de sosem lett vizes a zoknija, sőt, bele is nyúltam, és teljesen száraz volt.
Mondjuk ez 22-es méret, de nem hiszem, hogy ez számít.
Egyébként én is csak azért vettem ilyet, mert magas a rüsztje, és csak ebbe tudtam belegyömöszölni a lábát.
Nekünk most 5ezres Dei-tex van, sosem ázott még be. EGyszerűen nem volt más a méretében. Az első cipője egyébként elefanten volt, az drágább, de jobb márka.
Ilyenkor már vannak leárazások is a téli cipőkre, hátha kifogsz valami jobb minőséget olcsóbban, nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!