Lehet úgy gyereket nevelni, hogy ne szeresse soha az adott ételt vagy édességet csak azért mert te nem szeretnéd, hogy olyat egyen?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 16:19
1/15 anonim válasza:
Mégis mi az, amitől ennyire tiltani/védeni szeretnéd? :)
2/15 anonim válasza:
Lehetni lehet, de nem biztos, hogy ez a gyerekenek is jó.
Én rosszul vagyok a zsíros, mócsingos hústól, és a bőrt is mindig lehúzom pl csirkecombról. A fiam anyukáméknál eszik ilyeneket, és imádja. Nekem már a látványától is hányingerem van, de ha ízlik neki akkor egye. De ne itthon, előttem.
3/15 anonim válasza:
2-es, mintha magamat hallanám! :)
4/15 A kérdező kommentje:
Végül is mindenre értem főleg a mű dolgokra. Egy kis baráti nézeteltérés lett ebből , ezen cikk miatt : [link]
2013. febr. 7. 16:37
5/15 anonim válasza:
Ezen cikk miatt? Arra a pohárra gondolsz az ajtóban?
7/15 A kérdező kommentje:
Bocsi ez az, rosszat linkeltem be!
2013. febr. 7. 16:41
8/15 anonim válasza:
Értem! :D Hát ilyesmit én sem adnék neki, az biztos!
9/15 A kérdező kommentje:
Én értem ,hogy te nem adnál, de el tudod nála érni,hogy később ne vegyen magának ilyet a boltba vagy ne egyen ilyet a hátad mögött?
2013. febr. 7. 16:50
10/15 anonim válasza:
Hát ez szerintem nevelés kérdése! Ha tőletek nem lát ilyet nem fogja megvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!