Mikor és mit kapott először édességet babátok?
Lányom sajnos elég korán. Anyu mindenáron zaklatott, hogy a gyümivel nem lakik jól, úgyhogy adtam neki babapiskótát az almához 7 hónaposan. Jól rá is szokott, sajnos.
Csokit később. Ellopta az enyémet. Gondoltam, úgysem tudja kibontani, hát ki tudta. 1 éves volt, és utána mindig követelte.
A fiam vagy 1,5 éves koráig nem kapott semmi édességet, sem kekszet, sem csokit. De sajnos nagyon rászokott most már ő is. 2 éves.
8 hónapos volt, amikor egyedül hagytam a szobában, erre mire visszaértem, megkaparintotta az asztalon lévő csokit, kibontotta, és boldogan ette. :)) Ezt leszámítva 1 éves kora után, babapiskótát talán kicsit hamarabb.
Most 2 éves, szerencsére nem édességes, ellenben a leveszöldségre úgy jár rá, mint más gyerek a cukorkára. Mi a férjemmel mindketten elég édesszájúak vagyunk, szerencsére nem a mi ízlésünket örökölte. :)
Az (orvos ...) Apukája TúróRudijából kb. 7,5 hónaposan, egyszer ... Aztán kb. ugyanekkor kapott Hipp üveges csokis-vaníliás desszertet, babakekszet.
Most 1 éves, időnként kap Tejszeletet, pici csokit. Nagy élvezettel eszi, úgy tűnik, Ő is nagy csokievő lesz, mint a szülei :-)
Még nem volt egy éves karácsonykor (január elsején született) a lányom, akkor evett először vajkaramellás szaloncukrot.A két ünnep között elég sok csokit kapott, utána meg a marcipános tortája...
Mostanság joghurt, puding csúszik, de az már kb fél éves kora óta.Általában ezekkel fejezzük be az étkezést.(Kicsi korától kialakult a napi 4 étkezés-éjjel alszik-és joghurttal, pudinggal próbáltuk pótolni a tápszer mellé a tejalapú táplálékot).
Szereti a túró rudit is, azt heti 2-3 alkalommal kap, általában ebéd után.
Ha meg akarod nyugtatni anyósodat akkor vegyél Humana, Nestlé vagy Babydream babapudingokat.Azt már nyogodtan eheti a babád:)
4,5 hós tündérke anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!