Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen járókát vegyek?

Milyen járókát vegyek?

Figyelt kérdés

Nézegettem, hogy egyáltalán milyenek vannak. Látom, hogy van utazóágy, rácsos járóka, hálós stb.

Melyik lenne a legjobb?

Elsősorban majd tavasszal szeretném használni a konyhában, mert az külön épületben van. Akkor fél éves lesz a kislányunk. Nem alvás, hanem játszás céljából.

Tapasztalatokat várok, hogy melyiknek milyen előnye van.

Az utazóággyal szemezgetek, mert az arra a célra is jó lenne, ha mondjuk elvisszük Mamához a babát, mert könnyen összecsukható. Vagy a többi is?

2013. febr. 7. 10:05
 1/6 A kérdező kommentje:
A hálóson keresztül "rossz a kilátás". Romlik a szeme. A rácsos jó lenne, mert fel tud kapaszkodni, ami segíti a felállásban, DE beakadhat a keze és lába. DE ki lehet venni a rácsokat, hogy később ki-be tudjon közlekedni. Ennek egyáltalán van értelme?
2013. febr. 7. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Rácsos volt nekünk.

Nem értem, mire gondolsz, hogy akad bele a keze és a lába.

6 hónapos baba már képes arra a mozgásra, hogy ha beakad a keze, akkor kihúzza onnan, ahol nem jó neki.

Rácsosat jobbnak tartom, a hálósak számomra borulékonynak tűnnek, aztán lehet hogy nem így van.

Ha kell nektek utazóágy, az is jó, gondolom nem lesz benne egész nap a babád. Kevés alkalomtól pedig nem romlik a szeme.

2013. febr. 7. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Utazó ágyat ne vegyél, mert annak nem egyenes az alja, nem merev!

A fa, ugyan olyan mintha a kiságyban lenne, csak az alja kemény.

A hálós praktikus, mert fél perc alatt össze lehet csukni, kinyitni, ha nem kell, vay tudod vinni ide oda...

Én hálósat vettem, mert praktikus, a kinyitás végett, kis helyet foglal, fal mellé, ajtó mögé lehet rakni ha nem kell.

Nekem is ilyen volt kis koromban, nincs semmi baja a szememnek.

Stabil, merev az alja, fel tud benne állni.

2013. febr. 7. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:

mi most kölcsön egy nagyon jót kaptunk. fa, téglalap alakú. előnyei:

-tágas

-fel tud benne kapaszkodni

-gurulós, így a konyhába-nappaliba hozzuk amikor szükséges

-több magasságba állítható

utazóágy is szükséges, ha sokszor mentek nagyihoz, utazni...

2013. febr. 7. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi hálósat vettünk, mert nálunk nagyon kicsi a hely, kinyitva alig fér el, én is inkább nyáron az udvaron használtam. Praktikus, hogy kicsire össze lehet csukni, és besúvasztani valahová. Én is gondolkodtam a fán, de már a rácsos ágyban is olyanokat esett, és beverte a fejét a rácsokba. Aztán mikor a hálósba tettem, ott is esett, és örültem, hogy nem rácsosat vettem, mert jól odakoppant volna néhányszor a buksi. Ha már nagyobb a baba, lehet, hogy praktikusabb a rácsos, de mi maradtunk a hálósnál. Abból olyat vettünk, hogy van rajta egy kis ajtó, amit ki lehet cippzározni, persze csak kívülről, és ki tud bújni rajta, ha akar.

Szóval én kisebb babánál a hálósra szavaznék, hogy ne üsse meg magát, meg helytakarékossági szempontból is.

2013. febr. 7. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Szia,én ezt vettem,80x100as,fa és összecsukható,mivel kisebb,be is fér a konyhába,lehet húzni-vonni.Én hálósat nem vennék,rossz a szemnek is,nálunk sokat van benne,és fel sem tud állni benne később.

2013. febr. 7. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!