Milyen járókát vegyek az 5 hónapos babámnak? Hálósat, vagy rácsosat? Melyiket miért?
A hálósnak előnye, hogy puha, nem üti meg magát. A fának, hogy bele tud kapaszkodni, könnyebben fel tud állni, ebből viszont kinyúl, bekadhat keze-lába...
Mint a pakertta-padlószőnyeg, van előny-hátránya mindkettőnek.
Nekünk hálós utazóágyunk van járókának is, így ha utazunk, van ágy, amit vihetünk és nem kell külön járóka is.
Rácsosat vettünk. A hálós nem is tetszik, kisebb a belső tere és szerintem rossz lehet a hálón keresztül kinézni.
A rácsosban fel tudott kapaszkodni. 14 hónapos, néha még beleteszem. Korábban nagyon sokat használtuk, aludt is benne kisebb korában. A miénk 3 fokozatba állítható.
Kedves utolsó válaszoló!
Nem szeretnéd eladni? :)
Szia. Nekünk is van egy 120x120-as fa járóka, talán 4 alkalommal használta a lányom, azóta játéktároló....
Görgős, viszont fixálható két kerék, kettő vagy három magasságba lehet emelni a belsejét.
Ki lehet venni két rácsot, hogy ha nagyobb, ki-be tudjon közlekedni.
Hálós nem volt soha szímpatikus.
Második vagyok.
Nem adnám még el, mert szeretnénk kistestvér(eke)t és még akkor használnánk. Itt vettük, ezt találtam a legolcsóbbnak akkoriban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!