Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen járókát vegyek az 5...

Milyen járókát vegyek az 5 hónapos babámnak? Hálósat, vagy rácsosat? Melyiket miért?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:

A hálósnak előnye, hogy puha, nem üti meg magát. A fának, hogy bele tud kapaszkodni, könnyebben fel tud állni, ebből viszont kinyúl, bekadhat keze-lába...

Mint a pakertta-padlószőnyeg, van előny-hátránya mindkettőnek.

Nekünk hálós utazóágyunk van járókának is, így ha utazunk, van ágy, amit vihetünk és nem kell külön járóka is.

2010. júl. 9. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Rácsosat vettünk. A hálós nem is tetszik, kisebb a belső tere és szerintem rossz lehet a hálón keresztül kinézni.

A rácsosban fel tudott kapaszkodni. 14 hónapos, néha még beleteszem. Korábban nagyon sokat használtuk, aludt is benne kisebb korában. A miénk 3 fokozatba állítható.

2010. júl. 9. 15:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Nem szeretnéd eladni? :)

2010. júl. 9. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia. Nekünk is van egy 120x120-as fa járóka, talán 4 alkalommal használta a lányom, azóta játéktároló....

Görgős, viszont fixálható két kerék, kettő vagy három magasságba lehet emelni a belsejét.

Ki lehet venni két rácsot, hogy ha nagyobb, ki-be tudjon közlekedni.

Hálós nem volt soha szímpatikus.

2010. júl. 9. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
Mindenképpen rácsost vegyetek.A hálos rontja a szemet.
2010. júl. 9. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is a fa járókát ajánlom,volt hálós is,de azt hamar el is adtuk,rossz volt a szemének is,meg felkapaszkodni sem tudott benne,h felálljon,ezt meg nagyon szereti!
2010. júl. 9. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Nem adnám még el, mert szeretnénk kistestvér(eke)t és még akkor használnánk. Itt vettük, ezt találtam a legolcsóbbnak akkoriban:

[link]

2010. júl. 9. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!