Milyen járókát vegyek a gyereknek? Milyen tapasztalataitok vannak? Hálós, rácsos? Kicsi, nagy?
Nekünk olyan van ami négyszögletű, 3 szintben emelhető, és fa rácsos. 3 hónaposan tettük bele először, ha én kaját csináltam vagy ilyesmi. Most már féléves, eljtszik benne.
A hálóssal ezek voltak a gondjaim:
- sűrű ezért nem lát ki rendesen, épp ezéárt mondják róla hogy károsíthatja a látást. (nem feltétlenül, de igen, teheti)
- amikor már lépegetni, felállni tanul akkor nincs mibe kapaszkodnia.
A fa rácsos ellen nekem egyetlne ellenvetésem volt, hogy kemény és mi van ha beüti a buksit. De meggyőztek hogy igazából ha már kint lépeget akkor is bármikot eltottyanhat és beüthezi, a gyerekeknél az előfordul :)
Egyébként ilyen a miénk:
Ja, igen, szempont az is hogy görgős, tehát könnyen mozgatható :) Amíg nagyon pici, addig rácsvédő használata javasolt, nekünk is van.
Nekünk nem járókánk volt, hanem egy stabil aljú utazóágyat vettünk ilyen célra. Amikor már nagyobb volt, az oldala kicipzározható volt, és ott tudott ki-be mászni.
Nekünk ez is nagyon megfelelt és ha tényleg kellett, utazáskor is kis helyen elfért. Az oldala ennek is hálós és kapaszkodókat tudsz rá tenni erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!