Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én ragaszkodom túlzottan a 4...

Én ragaszkodom túlzottan a 4 hónapos picimhez vagy ez normális?

Figyelt kérdés
Anyósom megsértődött rám ,mert itt volt és pont nyügös volt a pici és én nem adtam át neki,hogy ő nyugtassa meg és ,hogy azt mondtam nem kell neki tea. Úgy gondolom ha a picinek baja van akkor elsődlegesen az anyukájára van szüksége és tudja ,hogy rám számíthat.Velem van gond vagy más is így csinálja/érez? Anyósom ez miatt el is ment tőlünk,pedig úgy volt ,hogy holnapig marad. (nem mintha hiányozna)
2013. febr. 6. 16:43
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Én nem kérem a segítségét,csak a párom miatt viselem el és hagytam most is rá arra a fél órára de kár volt. Lehet még bennem van,hogy az előző terhességemnél azzal tömte a párom agyát,hogy vetessem el és ez is még bennem él,hiszen ha nem akarta ,hogy megszülessen akkor ilyen ne essen neki rosszul!!!!
2013. febr. 7. 15:03
 32/35 anonim ***** válasza:
21%

Jó, hát akkor évekig dédelgesd a haragod. Te dolgod. Én a 6 ml teán azért jót mosolyogtam. Komolyan azt hiszed, hogy ezzel annyira rosszat tett, hogy ezt idegenekkel kell megbeszélni?

4 gyereket nevelek, amin te itt most nyűglődsz az semmi. Nulla. Egyáltalán nem probléma, csak unatkozol.

Menj társaságba.

2013. febr. 7. 19:26
 33/35 A kérdező kommentje:
Nem 6 hanem 60 csak a nulla lemaradt.Ez csak egy példa,hogyha én azt mondom ,hog nem kell adni akkor nem kell adnia főleg nem azért mert szegény gyerek 12 óra alatt nem kakilt egyszer sem és főleg nem kamillateát cukorral!!Ha utolsó nem tudsz normálisan válaszolni akkor keress más kérdést.De látom te is unatkozol 4 gyerek mellett ,hogy itt vagy csak azért ,hogy kötekedj másokkal.
2013. febr. 7. 19:41
 34/35 anonim ***** válasza:
Akit nem erdekel a dolog az miert olvasgat itt? Hogy ossza az eszet? Azert mert valakinek 4 gyereke van meg nem biztos, hogy okosabb, mint mas....es amilyen jo hangulatban vagy, szerintem neked kellene tarsasagba menni!
2013. febr. 7. 21:10
 35/35 xStefix ***** válasza:

Lányok, ne morcogjunk már, mindannyian egy cipőben járunk! :)

Kérdező, ilyen előzmények után abszolút érthető, ha most érzékenyebben reagáltál. Szerintem egyébként se lett volna gond, hogy így viselkedtél, mert egy nyűgös kisbabának az anyukájánál (elsőszámú gondozójánál) van a legjobb helye és pont. ;)

2013. febr. 7. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!