Normális, hogy így ragaszkodom anyuhoz tinédzserként?
Mindenki- a legtöbben- szeretik az anyjukat, nem is értem mi értelme letagadniuk. Az agyatlan aki kiröhög mert ilyen jó kapcsolatod van anyukàddal... Szerintem ez azért is van mert csak ketten vagytok, ha lenne testvéred màs lenne kicsit.
Szerintem arra vigyàzz, hogy ne csak anyukàd legyen, hanem egy-két màsik baràtod is, mert lesz mikor anyukàd nem tud majd haladni a "koroddal" és olyankor jó egy olyan ismerös aki veled egy idös.
ebben semmi gáz dolog nincsen! Főleg, ha anyukád is tudott hozzád alkalmazkodni, nem csak ő várta el az idők folyamán, h "te hódolj be". Gondolom, azért jöttök ki jól, mert egymásnak vagytok csak, meg tudtok egymással beszélni mindent, és anyukád is tud a te dolgaidhoz, kéréseidhez alkalmazkodni, ami által te jobban megbízol benne, nyitottabban állsz felé így kevesebb az összetűzés.
Kiegyensúlyozott és jó a kapcsolat.
Én is ilyen voltam,aztán a gyermekvédelmisek elvettek anyutól minden rohadt indokot kitalálva. Holott anyu éjjel nappal dolgozik és normálisan eltart,nevel.
Aztán mikor kijöttem az íntézetből,azóta már nem vagyok anyuval semmijen... úgyis azt mondták a védelmisek hogy ne legyek ilyen anyás....barátaim sincsenek senkim, de már nem is érdekel.
18/L
Dehogy gáz :) Nekem is anyu a legjobb barátnőm, mindent vele beszélek meg, az ő tanácsát kérem ki. Pl: kiköltöztem külföldre, először az ő véleményére voltam kíváncsi.
Ennek ellenére vannak barátaim, akiknek szintén érdekel a véleménye, nagyon elvagyok velük.
Bár most 1000km választ el anyutól, a kapcsolatunk még mindig ugyanolyan, mindennap beszélünk, és ha valami gondom van tanácsot kérek tőle.
És sose lennék rá képes, hogy megtagadjam. Hisz ő az én kicsit crazy anyukám :)
23/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!