Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ragaszkodom ennyire a...

Miért ragaszkodom ennyire a keresztlányomhoz? Ez így is marad?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van 2 keresztgyermekem(Nővérem gyermekei), és nekem nagyon furcsa, hogy az első szülötthöz (lány) nagyon nagyon ragaszkodom! Ha fogalmazhatok így, én soha senkit nem szerettem ennyire a családból! Sokan mondják, hogy hasonlítunk is egymásra (inkább belsőleg), sokat sírunk, ha nem vagyunk együtt. Ő 6 éves, és 26. Nagyon jól megértjük egymást, és kifordulunk önmagunkból (jó értelemben) ha együtt lehetünk. Olyankor nem érdekel senki és semmi! Sokszor mondta a szüleinek is, hogy sajnálja hogy nem én vagyok az anyukája! Havonta találkozok vele, de akkor min. 3napot együtt vagyunk! Szerintetek ez a ragaszkodás mitől van? Mert sokszor belegondolok, hogy majd ha nagyobb lesz, lesznek barátai, én már nem leszek úgymond a "másik fele". És ettől nagyon félek, és nem bírnám ki! Úgy szeretem, mintha a testvérem, vagy a lányom lenne! És a legdurvább az egészben, hogy a másik gyereket nem szeretem annyira! Szégyenlem magam nagyon, de mit csináljak? Az én első keresztgyerekemet nem tudja senki überelni! Ráadásul mindig megköveteli, hogy Őt szeressem jobban, és ez nyílvánvaló! Ő sem tudja eltürni, ha más van a közelemben, nem pedig Ő!Már abba is félve gondolok bele, ha lesz gyerekem, és nem fogom ennyire szeretni. Vagy ez hülyeség? Szóval: ez meg fog változni?

Köszönöm

2011. júl. 21. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a keresztapámmal voltunk így. Sajnos most hogy felnőttem már nem tudunk annyit hülyülni, de régen minden baromságot megcsináltunk együtt, imádtunk együtt lenni. Azóta családja lett neki is, nekem meg barátom, így aztán másra fordítjuk a szabadidőnk nagy részét. De tudom, hogy mindig számíthatok rá, és nagyon, nagyon szeretem.
2011. júl. 21. 12:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor végülis a szeretet nem múlik el!! ?? :) Köszi
2011. júl. 21. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is igy van. A keresztapam egyben batyam is vagyis anyum testvere, viszont en is es szerintem o is nagyon szeret engem. Barmilyen alkalom van mindig ajandekbol is nagyon ertekeset kaptam, barmikor megkerem valamire, ahogy tudja meg is csinalja, viszont ez forditottan is igaz. E is elegge soakt segitek neki, es orvendek hogy segithetek 2 szempontbol is az egyik az hogy tovabbhalad, es a masik az hogy legalabb nem unatkozok :)
2011. júl. 21. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó, de a legjobb az lenne, ha mindkét gyerekhez egyformán ragaszkodnál.
2011. júl. 21. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok a keresztlányommal.(tesóm gyereke)Minden héten megyek hozzá, amikor tudok, imádom és ő is hányszor mondja, hogy mennyire szeret :) És ez annyira jó érzés. 5 éves, sógornőm nekem is mondta, mennyire hasonlítunk, bár mi mondjuk picit külsőre is :) De oda is jön a kistestvér, mindkettővel egyformán akarok majd foglalkozni.
2011. júl. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!