Miért ragaszkodom ennyire lelkileg az exeimhez?
egyszerűen nem bírom elengedni őket magamban, még azokat sem, akikkel nem is jártam, csak tetszettek. Ha találkozunk zavarba jövök, sokat gondolok rájuk, és azon töröm a fejem, h mi lehet a baj velem? (képtelen vagyok felfogni h ők nem nekem valók, és nem bennem van a hiba feltétlen). Egyszerűen fogva tartanak...és itt nem 1, hanem 3-4 fiúról beszélek..olyan furcsa
19L
Dettó egy az egyben mint én :) én 20L vagyok :)
és elég ragaszkodó tipus :) gyorsan megszeretek valakit, és nehezen engedem el
Talán attól lehet, mert nem őket látod, a valódi énjüket, hanem mindazt, amit magadból rájuk átvetítettél. Ez zavarba ejtő tud lenni. Amint tisztázod, hogy mi az, ami valóban TE vagy, és meddig tart; valamint, hogy ők ennek nem a részei, a helyzet megváltozhat. Akkor emlékek lesznek, ami viszont teljesen természetes és kezelhető.
Még nagyon fiatal vagy.
43/F
Hát nálam is hasonló a helyzet, engem is fogva tartanak ...ugyhogy én is várom a tanácsokat...
26/n
ezzel én is így vagyok:S:(
különösen az egyik exemmel...még mindig remegek már akkor is ha csak meglátom messziről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!