Én ragaszkodom túlzottan a 4 hónapos picimhez vagy ez normális?
én se adtam volna oda, had nyugtassam már meg én basszus, aztán majd lehet gyepálni :). Teáról emg...jajj istenem én is hallgattam eleget a miért nem teáztatom a gyereket..ha anyósod megint ezzel jön mutasd meg neki ezt a videót: [link]
ok h régen azt mondták de ma már máhogy van, ez a videó tökéletes.
Én a saját anyumtól is elveszem, ha úgy érzem, rám van szüksége a kölkeimnek. ;)
Szerintem ne érezd magad rosszul! Nem azért vetted el anyósodtól, hogy ezzel büntesd vagy mérgesítsd, hanem azért, mert úgy gondoltad, hogy te kellesz éppen a babádnak. Mi ebben a rossz?? Egy babának az anyukájánál van a helye, még jóó sokáig. Persze nem mindig, de ha te, mint a babád legjobb ismerője, így érzed helyesnek, senki nem kérdőjelezheti ezt meg!
Ezt hívják úgy egyébként, hogy korai és erős kötődés. Szuper, hogy ilyen jól működik köztetek! ;)
Jó, ezt akkor benéztem. :)
De akkor is, szerintem semmi probléma nincs ezzel. Sőtpláne, így még kevésbé lehet kritizálni.
Egyébként én utálom az anyósom:), de most eltekintettem ettől.
Ha nem azért volt nálad, hogy szoptatással nyugtasd meg, akkor miért nem kaphatta meg egy kicsit?
És minek iszik teát, ha van tejed?
3 hónapos Kicsivel még bőven az összeszokás, hangolódás időszakában vagy, amikor igenis fontos, hogy Te nyugtasd meg ha lehetséges, ezzel is erősítve kettőtök kapcsolatát, illetve az anyai kompetencia- érzésedet.
A nagyi meg dajkálja, szeretgesse amikor épp jókedvű a baba, attól ugyanúgy meg fogja ismerni és akár kötődni hozzá.
Arra kiváncsi lennék azért, hogy amikor egy nőnek a férjére, párjára van szüksége, mert benne bízik feltétlenül, mit szólna ha az átpasszolná valaki másnak, mondván másnál is meg kell tudnod nyugodni, drágám, nem leszek mindig melletted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!