Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én ragaszkodom túlzottan a 4...

Én ragaszkodom túlzottan a 4 hónapos picimhez vagy ez normális?

Figyelt kérdés
Anyósom megsértődött rám ,mert itt volt és pont nyügös volt a pici és én nem adtam át neki,hogy ő nyugtassa meg és ,hogy azt mondtam nem kell neki tea. Úgy gondolom ha a picinek baja van akkor elsődlegesen az anyukájára van szüksége és tudja ,hogy rám számíthat.Velem van gond vagy más is így csinálja/érez? Anyósom ez miatt el is ment tőlünk,pedig úgy volt ,hogy holnapig marad. (nem mintha hiányozna)
2013. febr. 6. 16:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

én se adtam volna oda, had nyugtassam már meg én basszus, aztán majd lehet gyepálni :). Teáról emg...jajj istenem én is hallgattam eleget a miért nem teáztatom a gyereket..ha anyósod megint ezzel jön mutasd meg neki ezt a videót: [link]

ok h régen azt mondták de ma már máhogy van, ez a videó tökéletes.

2013. febr. 6. 18:06
 12/35 anonim ***** válasza:
16%
Nekem 20 éves a fiam, tehát egyszer nem is olyan nagyon sokára, nagymama leszek vagyis remélem. Azt is nagyon remélem,hogy a menyem nem lesz ilyen mint te. Természetesen nem akarok mindig rajtuk lógni de azért rosszul esne ha így viselkedne velem a menyem. Ha már ott volt a nagyi akkor miért nem vehette fel a kicsit?
2013. febr. 6. 19:26
 13/35 anonim ***** válasza:
16%
Itt csak arról van szó,hogy utálod az anyósod. Te,hogy érezted volna magad az anyósod helyében? Remélem majd egyszer megtudod te is!
2013. febr. 6. 19:29
 14/35 anonim ***** válasza:
16%
Utálod az anyósod!!!!
2013. febr. 6. 19:30
 15/35 xStefix ***** válasza:
69%

Én a saját anyumtól is elveszem, ha úgy érzem, rám van szüksége a kölkeimnek. ;)

Szerintem ne érezd magad rosszul! Nem azért vetted el anyósodtól, hogy ezzel büntesd vagy mérgesítsd, hanem azért, mert úgy gondoltad, hogy te kellesz éppen a babádnak. Mi ebben a rossz?? Egy babának az anyukájánál van a helye, még jóó sokáig. Persze nem mindig, de ha te, mint a babád legjobb ismerője, így érzed helyesnek, senki nem kérdőjelezheti ezt meg!

Ezt hívják úgy egyébként, hogy korai és erős kötődés. Szuper, hogy ilyen jól működik köztetek! ;)

2013. febr. 6. 19:53
 16/35 Jégtánc ***** válasza:
28%
Nem elvette,hanem oda sem adta.:) Gratula már megint a lepontozóknak.Miért nem lehet elviselni ha valaki más véleményen van?Azért írta ki a kérdező a kérdést.Valaki magyarázza már el nekem,legyen kedves:))Nekem is sok mindenbe belemagyaráz az anyósom,mégsem akadok ki,mert az embert olyannak kell elfogadni amilyen.Nem kötelező senkinek sem megfogadni,anyós/szülő tanácsát.Semmi szükség feleslegesen rossz kapcsolatot kialakítani anyóssal.Nem tudom hogy a kedves kérdező vagy bárki mit szólna ha az apuka sértené meg valamilyen oknál fogva az anyósát.Ez már komolyan valami sport lett az anyós utálás?:))
2013. febr. 6. 20:07
 17/35 xStefix ***** válasza:

Jó, ezt akkor benéztem. :)

De akkor is, szerintem semmi probléma nincs ezzel. Sőtpláne, így még kevésbé lehet kritizálni.

Egyébként én utálom az anyósom:), de most eltekintettem ettől.

2013. febr. 6. 20:09
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem azért volt nálad, hogy szoptatással nyugtasd meg, akkor miért nem kaphatta meg egy kicsit?

És minek iszik teát, ha van tejed?

2013. febr. 6. 21:28
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

3 hónapos Kicsivel még bőven az összeszokás, hangolódás időszakában vagy, amikor igenis fontos, hogy Te nyugtasd meg ha lehetséges, ezzel is erősítve kettőtök kapcsolatát, illetve az anyai kompetencia- érzésedet.

A nagyi meg dajkálja, szeretgesse amikor épp jókedvű a baba, attól ugyanúgy meg fogja ismerni és akár kötődni hozzá.

Arra kiváncsi lennék azért, hogy amikor egy nőnek a férjére, párjára van szüksége, mert benne bízik feltétlenül, mit szólna ha az átpasszolná valaki másnak, mondván másnál is meg kell tudnod nyugodni, drágám, nem leszek mindig melletted...

2013. febr. 6. 22:19
 20/35 anonim ***** válasza:
Elnézést, elütöttem, 4 hónapos a baba.
2013. febr. 6. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!