Pelenkázós-hisztis kérdés?
Figyelt kérdés
10 hónapos lányomat nem tudom tisztába tenni mert ahogy hanyatt fektetem iszonyatos hiszti tör ki. Leteszem a földre ott meg hasra fekszik és ordít tovább. Mitől lehet ez? dackorszak? Akinek ezt csinálja a babája ő hogy oldja meg? nem tudom lefogni egyedül. Próbáltam nyugtatni, sikerült is de amint újra hanyatt fektettem kezdődik minden előről.2013. febr. 6. 11:01
11/17 anonim válasza:
10-es valószínűleg nem hasznos válaszokat adsz és elég flegma is vagy, ne csodálkozz, hogy nem kedvelnek ezen az oldalon.
12/17 anonim válasza:
Azért abban igaza van az elsőnek, hogy határozottnak kell lenni ebben az esetben. Gyorsan át kell pelenkázni, ha hisztizik, akkor is.
13/17 anonim válasza:
Nálunk ez már 7.hónaptól van.Semmit nem tudtam tenni ellene,se zene,játék,éneklés,tánc,grimaszok,bábozás,cumisüveg...tök mindegy.Nagyon remélem elmúlik ez egyszer mert eléggé megvisel minden pelenkázás,öltözés.
Ha esetleg nálad majd bejön valami,szólj:)
14/17 anonim válasza:
Igen valamelyik válaszoló jól írta, az éneklés segíthet, + elkezdhetsz mókázni a babának hogy rád figyeljen, nevessen.
Olyan tárgyat adj a kezébe amivel egyébként nem játszik pl. tubus, stb.
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm kedvesek vagytok. igaza van az elsőnek DE nem mindegy hogy közli és engem tök váratlanul ért ez, hirtelen nem tudtam mit reagáljak rá. amúgy tizi után kezdődött ez az egész és mostanáig tiszta nyűgös volt nem csak pelenkázáskor. kezdtem gyanakodni hogy fájhat valamije, aztán szegények kicsit vissza jött a kaja nagyon büdös hányás szaga volt. szerintem lehet ez bántotta a pocit. most kapott ilyet először és ezek után utoljára is. azért gondoltam hisztire meg erre arra mert a napokba már nyüglődött pelusozás közbe. de lehet a hasa miatt volt durvább. majd kiderül... de az is lehet hogy így marad de remélem nem.
2013. febr. 6. 13:10
16/17 Fereszti válasza:
Szia!Ennyi idősen nálunk is ez volt,én is teljesen meglepődtem,sőt ki is buktam,hogy mi történt a lányommal!Ez eltartott kb egy hónapig!Semmi nem volt jó ilyenkor!Bármit csinálhattam!!Ugyhogy maradt a határozottan lefogom és minnél gyorsabban tisztába teszem!Aztán egyszercsak elmúlt!Mi nagyon megszenvedtük a fogzást,és ha jött a foga mindig ez volt!Viszont most 20 hónapos és megint elkezdte!Ugyhogy egyszer jobb egyszer húzósabb,de türelem kell hozzájuk az biztos!:)Sok sikert!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi! :) szerencsére akkor párszor előfordult és azóta semmi. szegényemnek fájt a hasa egy kajától de csak később gondoltam hasfájásra soha nem volt gondunk a pocival. azt hittem hiszti közben meg fáj neki a poci :(.
2013. febr. 21. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!