Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszer helyett mivel lehet...

Tápszer helyett mivel lehet táplálni a 4 hónapos babákat ha már nincs anyatej?

Figyelt kérdés
Nekem sok tejem van csak már egyszer volt,hogy nagyon lecsökkent a mennyiségem(gondok miatt)és sose lehet tudni...a tápszeres babáknak meg nagyon nagy a fejük:S
2009. szept. 4. 17:45
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
a másik, az a sértő,hogy nem a táplálási kérdésre válaszoltok,hanem ti táposak sértődösködtök,és igen ez a tapasztalatom ,hogy nagyfejű,felfújt gyerekeket láttam többnyire akik táposak tisztelet a kivételnek!
2009. szept. 5. 10:59
 22/34 anonim ***** válasza:
79%
Mondom hogy tehéntej meg pörkölt nokival az ilyenek mint ti ezeket birják.
2009. szept. 5. 12:57
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
fúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjj de undorító és gusztustalan vagy!!!!!!!!!!!
2009. szept. 5. 13:00
 24/34 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem meg igen is abban valami amit a kérdező írt. Én is rögtön meg tudom állapítani, hogy na az a baba tápszeres. Egyszerűen látszik rajta, valahogy tényleg fel van fújva, nagyobb. De ha már nő egy kicsit, akkor már 8-10 hósan nem venni észre, mert megnyult a gyerek és nem akkora.
2009. szept. 5. 13:46
 25/34 anonim ***** válasza:
67%

Akik azt írják, hogy a tápszeres baba nagyobb, látszik marhára értenek a dolgokhoz. Alapvető tény, hogy ezektől a mai tápszerektől nem híznak jobban a babák.

A másik: sok ész kell ahhoz, ha nincs tej mivel eteted a babádat. Meg tudnád te is ha nem lenne tejed. Nagyon ráérsz azzal foglalkozni, hogy milyenek a tápszeresek, mikor te meg szoptatsz. Érdekes életed lehet még így gyerek mellett is. A biológiai órákra is gondolom csak melegedni jártál, különben tudnád a babák testarányait.

Teljesen egyértelmű, hogy azok az anyukák megsértődnek, akiknek tápszeres a babájuk, nem tudom te mit szólnál, ha a te gyerekedre bármi negatívumot mondanának / mondjuk hogy szopós szájú mert szopizik /.

Ha még az alapvető táplálási módokkal sem vagy tisztában nem tudom hogyan neveled a gyereked. Majd egész életében szopni fog, mert azt sem tudod mit lehet neki majd nagyobbnak is adni.

2009. szept. 5. 14:38
 26/34 A kérdező kommentje:

hát az én kis csöppségemet a szülőszobán dicsérték már

egyébként tudom mit fogok neki adni tisztában vagyok vele NEM TÁPOT az biztos....mit gondoltok régen meghalt mindenki ha nem tudtak szoptatni?Pedig akkor még nem volt táp....Nem lehet az ember kíváncsi más véleményére?

Látszik, hogy fáj az igazság

sőt még az is a véleményem, hogy a tápszeres anyák,egyszerűen lusták más módszerhez folyamodni mert ahhoz már meg kell mozdulni....lisztleves,feles tejbegríz,gyümi stb ..........jó tápszerezést egyébként nem a tápon van a hangsúly nem az volt a fő kérdésem!(Utso kommentem)

2009. szept. 6. 13:41
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Most nagy a szád de ha hirtelen elapad a tejed meg itt sirsz hogy mit csináljak várd csak ki a végét.Még csak 4 hós a babád és ha mondjuk 2 hét mulva csökken majd elfogy a tejed akkoor legyél ilyen rendkivülien okos,hisz még egy jó darabig kell a tej alapu kajcsi a babádnak.
2009. szept. 6. 20:35
 28/34 anonim ***** válasza:
Úgy látom fáj az igazság neked. Ennyi ésszel nekem is fájna :)
2009. szept. 6. 20:37
 29/34 anonim ***** válasza:

A 13:41-es kommentedből látszik , hogy kamu kérdést írtál ki :DDD

Jaj, nincs jobb szórakozásod, pedig már a suli is elkezdődött :)

2009. szept. 6. 20:37
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, már azóta elfogyott a tejed, és főzögeted a lisztlevesedet a kölyködnek...
2010. júl. 13. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!