3 gyerekes anyuka vagyok és olyan kevés ember jó hozzám. Ti is így vagytok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 23:22
11/13 anonim válasza:
Nos hát nekem négy gyermekem van. A nagyobbak fiúk. Megy a testvérharc köztük.A szomszédok meg (mivel kint bagóznak a folyosón), hogy ne unatkozzanak, odajönnek az ajtónk elé hallgatózni. Múltkor az egyik meg is kérdezte, hogy a lányomnak nem-e lett valami baja, mert hallották, hogy este beverte a fejét. Hivatalban én is találkoztam már szájhúzással. A család meg addig volt lelkes, amíg csak két gyerekünk volt. Addig jöttek minden szülinapra. Viszont a harmadik fiú születése után elfelejtettek minket (nagyszülők, testvérek). A kritikák maradtak csak. Mert könnyebb kritizálni, mint segíteni. Egy időben rosszul esett. Ma már nem érdekel.
12/13 anonim válasza:
Nekem 4 gyerekem van, 30 éves leszek. Én ezt nem tapasztalom. Bár nekem a munkám miatt kell egyfajta hozzáállás, mertb a munkám miatt sokan utálnak, és meg is értem őket. De a mindennapokban nem panaszkodom, annyi kedves emberrel találkozom. Gyerekeim: 12 éves, másfél évesw, és 2 hónapos ikrek.
13/13 anonim válasza:
velem mindenki kedves főleg ha a babával vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!