Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 gyerekes anyuka vagyok és...

3 gyerekes anyuka vagyok és olyan kevés ember jó hozzám. Ti is így vagytok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 23:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez csak te rajtad múlik, ha barátkozol nyitsz az emberek felé akkor ők is fognak.
2013. febr. 5. 23:25
 2/13 Jégtánc ***** válasza:
Szintén 3 gyerekes vagyok.miért mennyi embernek kellene jónak lenni?Fejtsd ki bővebben kérlek
2013. febr. 5. 23:26
 3/13 A kérdező kommentje:

Például van egy rosszindulatú ügyintéző,(már 45-50 éves és nincs gyereke)és minden irat intézésével hozzá kell forduljak és félrevezet,húzza az időt,hónapokig tart amég egy lakcímkártyát megcsinál a kisbabámnak.

A szomszédok szintén.Leskelődnek,pletykálnak,az apám is néhány éve nagyon rosszindulatú lett.Ok nélkül beszól,sérteget,ahelyett hogy segítsen valamit.Unokákkal nem játszik csak a számítógépen.

Kedves nagyon is az a családorvos, a védőnő a férjem,de anyósomék kritikán aluliak,a 3.babát meg se látogatták,azt hazudva h nincs pénzük,közben heteket kirándulnak.

2013. febr. 5. 23:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Folytathatnám...
2013. febr. 5. 23:45
 5/13 Jégtánc ***** válasza:
73%
Vannak ilyen emberek.nem szabad velük foglalkozni.Túl kell lépni ezen.
2013. febr. 5. 23:49
 6/13 A kérdező kommentje:

Igazad van,köszike.

Mekkorák a gyerekek?

2013. febr. 5. 23:55
 7/13 Jégtánc ***** válasza:
16 és 13 éves a két fiam,1 éves a lányom.Neked mennyi idősek?
2013. febr. 6. 00:16
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
Éljen Magyarország! Ezért költöztem én külföldre. Itt se szeretik a külföldieket, de mindíg kedvesebbek, mint otthon, és pont e miatt utálok is haza járni.
2013. febr. 6. 00:20
 9/13 A kérdező kommentje:

Na látom már az alvás se megy annyit szekáltak ma.

Köszi a válaszokat.

14 éves a nagylányom.4 éves a nagyfiam és 4 hónapos a kisfiam.

2013. febr. 6. 01:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Érdekes ,velem nagyon kevesen bunkók ,talán pont a család a legkritikusabb ,ez viszont bánt.
2013. febr. 6. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!