"fényevő" babák anyukái! Vékony a babátok? Csak én kapok állandó rosszalló megjegyzéseket?
Figyelt kérdés
Ma anyum kiakasztott teljesen, 17 hónapos a kisfiam, kereken10kg. Vékonyka az evés nem nagyon érdekli, de anyu mindig stresszel, hogy beteg lesz vagy már az is a gyerek, meg olyan tippeket ad, hogy egész nap menjek utána kistànyérral, és amit tudok tömjek bele, meg főzzek neki akár hatfélét is.... Meg szinte mindegy mit ( pl zacskós instant tésztát szerinte megenné mert az milyen finom) nem számít hogy egészséges legyen csak egyen a gyerek. Tény hogy nem eszik sokat, de jókedvű mozgékony , a doki sem szólt sosem, hogy vékony lenne. Vérvételei is voltak soha semmi baj nem derült ki belőle. Most meg még a foga is jön, de anyám a nyakamra jár, hogy attól nem lehet hogy nem eszik. Annyira beleültette a bogarat a fülembe, hogy kezdek azon rágódni, hogy tényleg valami baja lehet mégis... :(((2013. febr. 4. 22:13
11/16 A kérdező kommentje:
Hát így visszaolvasva szerintem sem volt kevés:) de tényleg olyan ksi vékonyka azt én is látom, sehol egyhurka rajta.:)) már nyugodtabb vagyok:))
2013. febr. 4. 23:02
12/16 anonim válasza:
Az én lányom súlya is katasztrófa. 3600 g-al született, 1 évesen 8400 g volt. Lassan másfél éves 9 kg körül van. 2 hónapos korától problémás a súlya. Akkor kivizsgálták, voltunk vérvételen, aztán továbbküldtek gasztroenterológushoz, majd endokrinológushoz, végül genetikus is megnézte. Semmi nem derült ki, el kell fogadni, hogy nem egyformán híznak a gyerekek. Vannak nagyobbak, és vannak picurkák mint a mi babáink. Én is asztalnál etetem, kivéve a reggeli-esti tejet, mert azt még cumisból issza. Egészséges kajákat kap, zöldégeket, húst, gyümölcsöt, joghurtot. Persze azért kap néha kekszet, túró rudit...stb. Amúgy nem eszik rosszul a lányom, de egész nap mozog. Sosem áll meg.
13/16 anonim válasza:
akkor az én lányom nyert: 2éves kis "tündérke" 11kg, és 90sok cm. Tegnapi menüje: reggel egy bögre tej, hozzá maradék almás süti(1dominó méretű kocka), tízóraira evett egy joghurtot, ebédre egy csipet tésztát és húst, majd közölte nem szereti, és kiöntötte a kukába:D, "lopott"(felmászott érte) a száraz sütiből egy féldominót, és egy fél almát. Slussz. Mellé ivott 1 főzetnyi(1,5literes a kancsó) natúr teát a nap alatt. És köszöni jól van.
14/16 anonim válasza:
Kedves 9-es!
12 kg-san túlsúlyos? Mennyinek kéne lennie? Nem normális a védőnőd.
4-es voltam
15/16 anonim válasza:
Bocsi, hogy megkérdezem, de most mennyi a súlya a kisfiadnak!!
Enyém pont ma 17hós és kereken 10kg ő is!!! :))
Kiváncsi vagyok, hogy a tied ennyi idő után mennyit nőtt. Az én fiam is elég vékony, 85cm magas egyébként.
:)
16/16 A kérdező kommentje:
Most 22 hónapos és kb 11,5 kiló, de csodák csodájár elkezdett enni! Nem tudom mi az oka talán az, hogy beletörődtem és nem piszkálom már érte, vagy az, hogy többet vagyunk úton mozgásban medencében nyáron és jobban megéhezik, de ő kánikulában eszik a legtöbbet. Cm-t nem tudom mennyit nőtt, de kb 90 lehet most nő bele a 92 es rucikba. Határozottan látszik rajta az a kis hízás, most sem hurkás, de olyan mint egy átlagos majdnem 2 éves :)
2013. júl. 15. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!