Mit csináljak a fényevő 15hónaposommal?
Mintha én írtam volna a soraidat! Az én kislányom sem jó evő, minden kanál kaja küzdelem. Most ráadusul fogzik, 6 foga jön egyszerre, 5 napja nem evett SEMMIT! De előtte kb mint a tiéd, annyi különbséggel, h a gyümölcsjoghurtot mindig megeszi. 400g ot fogyott, ő sem tud kakilni emiatt. Nekünk néztek vasat, de nem vashiányos. Ő 9700g most, de a védőnő megnézte 15 hósan egy táblázatból és egy ennyi idős gyerek átlag súlya 10kg, tehét a tiéd sem sovány, pont jó. Az átlag magasság 80 cm asszem.
Sokszor nem tudom mit csináljak, mit főzzek, mit enne, zöldség semmi, most gyümölcs sem. Én a Multikidet fogom adni neki, hátha...
A Robokidet mióta adod, az nem hozta meg az étvágyát? És ha HA-s táp helyett Sinlaccal kevert reszelt adnál (az állítólag finom édes, tejes étkezésnek számít, de tejmentes)? Mondjuk az enyém utálja, se a babák állítólag kifejezetten szeretik.
Multiból ne adj kétfélét, vagy Béres vagy Robokid.
Mondjuk vasat nézhetnének...
Szerintem a Robokiddel is várhatsz még (persze, ha nem szereti, akkor felesleges kísérletezni), mert az 2-3 hét alatt, ha fogékony rá a babád, akkor meghozza az étvágyát. Tesóméknél 2 hét után dupla annyit kezdett el enni a kislánya.
Megértem, hogy megijedtél, a reszelt alma és a negyed virsli nem igazán mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!