Akinek "fényevő" volt a gyereke 1-2-3-4 éves korában, mikor lett normális evő?
Nekm most már 10 éves de továbbra is "fényen" él. :-D
Még mindig rettentő keveset eszik. De már nem aggódom, tudom hogy ő ilyen és kész. Teljesen egészséges, orvosnál utoljára talán 6 évesen volt. Azóta még náthás se volt.
Fényevő!!! Hihi, ez nagyon jó! :-D
Persze ezen kínomban nevetek, mert Lányom is a fényevők táborát gyarapítja. Bár nálunk minden olyan rapszódikus. Nem mondom rossz evőnek kifejezetten, de ha elkapja a gépszíj, még inni is lefelejt! :-)
en sztorihoz kozottem.
pl a halat miki eger fogta a nagy tobol, es pete macska beleesett kozben a vizbe, nekunk rozsaszin halat fogott miki eger, donald kacsanak kék csuszihalat, stb..
igy orommel ette meg
a muzli (gabonapehely), az nalunk scooby snack nevre hallgat
stb
azota konnyu, csak nehez nehany kajahoz sztorit kitalalni :D
en eskuszom erre a modszerre, mert bejott (ma is eltuntetett egy akkora adag tesztat, meg egy tenyernyi "kisbekacombot" (hal volt az is), hogy ha a "trukk" elott mondja valaki, nem hiszem el.
a dokino is kerdezte, hogy mar rendesen eszik, mert jol nez ki, mondtam a trukkot, azt mondta ez kesobb vissza fog csapni (februarban jon a kisteso, hogy nem lesz idom ra), de konyorgom, vegre eszik honapok ota, eleg jol :D
a dokino egyebkent amikor kisebb volt, beres cseppet ajanlott, hogy attol megjon az etvagya, szedtuk (most is szedjuk szeptembertol marciusig), de nem ereztem, hogy megjott volna tole az etvagya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!