A tesóm nem normális! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Minden nap ha mondjuk gépezek vagy fürdök vagy egyszerűen olvasok a szobámban odalyön és tökön vág. Egyszer megkérdeztem, hogy miért csinálja. Azt válaszolta, hogy mert féltékeny ráám mert nekem nagy a "kukim". Hogyan állítsam le? Nagyon rossz. Néha elég erősen oda szokott vágni. F/162011. dec. 18. 11:32
1/4 anonim válasza:
Vágd szájon (ne durván!) majd ha kérdezi az okát, csak lökd oda, hogy "mert nagy a szád!" :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Megcsináltam és úgy bedühödött hogy utána jeget kellett használnom ott lent. De azért köszi.
2011. dec. 18. 11:50
3/4 anonim válasza:
Hány éves az öcsi? Azért mert kicsi, ne hagyd, hogy "terrorizáljon"! Nem jó az, ha hozzászokik, hogy csak úgy bánt másokat, ilyen-olyan okokból. Mond el neki szépen, hogy majd ha nem lesz, akkor az ő kukija is az lesz. :)
Ne üsd meg, de a kezére nyugodtan csapj rá, és szidd le, és utána ne is szólj hozzá egy darabig. Éreztesd vele, hogy haragszol rá, hogy amit csinál, az nem jó.
Ha mindig hagyod, vagy ha nem, és akkor meg te kapsz még nagyobbat, azzal csak a lovat adod alá, és hozzászokik, hogy ez milyen jó móka, és ő mindent megtehet.
4/4 anonim válasza:
"hogy majd ha nem lesz, akkor az ő kukija is az lesz. "
Elírtam. :) Szóval ha nagy lesz, akkor az ő kukija is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!