Mennyi idősen fürdött először veled (veletek) a babátok?
12:31-es válaszoló
Az első gyermeknél nem voltál egy kicsit "szigorúbb"?
Én (anyuka) 1,5-2 hósan fürödtem kb. először a lányommal, miután én letusoltam. A kádat nem fertőtlenítettem ki, azt hetente egyszer szoktam megcsinálni.
Apukájával később fürdött együtt, olyan 6 hósan kb. Ő is előtte letusolt, de fertőtlenítés nem volt.
Szerintem egy gyors tusolást a férjed is megejthetne -most még- előtte ;)
Nem, nem vagyok az a parázós anyatípus.
A fiam is együüt fürdött az apjával.
Amúgy egy család vagyunk, egy helyen lakunk, ugyanazt a levegőt szívjuk...
Nem kell oxigénsátorban, csíramentes környezetben neveleni egy gyereket.
A fiam 21 hónapig szopott amúgy, egyáltalán nem beteges.
A kicsi még anyatejes, csak kóstolgat.
utolsónak
Jogos !! Igazából nem feltétlenül csak a lábról van szó.
Kb. 4 hónapos kora körül fürdött először az apjával a pici a nagy kádban. Igaz, mi azért kezdtük el, mert mentünk babaúszásra és hogy szokja, hogy több vízben van.
Azért azt ne engedd a párodnak,h. munka után rögtön a picivel együtt fürödjön. Először fürödjön meg egyedül és csak utána!
A kádat én csak az első pár alkalom után fertőtlenítettem, utána elmaradt, de nem lett semmi baja a picinek!
13:09-s vagyok.
Az uszodában is le kell tusolni mielőtt bemész a vízbe, főleg babaúszás előtt! próbálj meg akkkor ezzel rvelni a férjednek.
Amíg ő letusol, Te addig levetkőzteted a picit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!