Szerintetek kinek van igaza?
Apósom felesége szerint nincs szükség sport babakocsira, mert nem fogjuk kihasználni. Jelenleg fél éves a kisfiam van egy bergon babakocsink amit szeretek, de sajnos mint tudjuk elég nehéz és utazni vele lehetetlen. Szeretnénk kisfiamnak venni egy könnyű sport babakocsit márciusba, de azt mondta nem fogjuk kihasználni nem éri meg venni.
Szerintem ez hülyeség, mert miért ne használnánk ki?
Kinek mi a véleménye, kérlek osszátok meg velem. Első baba és még nincs elég tapasztalatunk.
MI kb. egy évig használtuk a sportbabakocsit (kb. másfél éves koráig) utána esernyőkocsit kapott, mert azt könnyebb volt ide-oda rángatni, mivel benne nem sokat ült:)
Szerintem ki tudjátok használni, bár ez gyerekfüggő is, van olyan amelyik nincs el a babakocsiban, de olyan is, amelyik még másfél évesen is imádja:)
Ismerem a Bergont, kényelmes és megbízható kocsi, de valóban óriási és dög nehéz.
Mindenképpen kell kicsire csukható, könnyű sportkocsi, még 1,5-2 évig is használhatjátok.
Ha meg terveztek kistesót, vagy lesz kinek továbbadni a családban, akkor pláne.
Ha nem anyós finanszírozza, ne engedd, hogy beleszóljon.
Van olyan baba aki 1 éves kora után nem marad meg a babakocsiban de lássuk be elég fárasztó egy minusz kettővel sétáló mindig másfelé menni akaró aprósággal bárhova is elmenni.
Ha amúgy kocsival jár vki mindenhova és sétálni csak kifejezett rohangálás játszóterezés séta miatt viszi ki a gyermeket, akkor lehet hogy felesleges tényleg.
De azért többségében sokkal egyszerűbb babakocsival vinni egy kicsi gyereket. Így kb. 2 éves koráig (de van aki még tovább is) simán babakocsizik. na most ha a te gyermeked fél éves akkor még 1.5 évig használnátok a sport kocsit ami nem kis idő.Én mindenképp vennék.
Nekem 2 kicsim van, és járunk gyalog erre arra bevásárolni is néha vagy csak orvoshoz patikába ügyintézni postára stb. És épp elég a nagyot vezetgetni stb. jó hogy a kicsi a babakocsiban ül. Mondjuk nekem mindkettő szerette, nem tomboltak/tombolnak benne sose vagy csak elvétve.
Köszönöm a gyors válaszokat. Kisfiam szeret babakocsiba lenni, persze tudom ha majd elindul ez lehet kicsit változni fog.
Egyébként nem Ők finanszírozzák a kocsit mi vesszük meg. Teljesen egyetértek Veletek. Egyenlőre nincs kocsink és ha el akarok menni mondjuk barátnőmhöz akkor buszozni kell, egyébként falun lakunk és a mostani kocsi ide tökéletes, jól bírja a strapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!