Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti viszitek a babátokat...

Ti viszitek a babátokat magatokkal?

Figyelt kérdés
6-án lesz 6 hónapos a pici lányom és, amikor voltunk lassan egy hónapja tanácsadáson, akkor azt mondta az orvos, hogy mivel vírus van, ne vigyem magammal bevásárlóközpontba meg közösségbe. Nem is viszem, csak a környéken szoktunk sétálni heti 2-3-szor. Szerencsére mindig van kire bíznom őt. Ti hogy oldjátok meg? Viszitek magatokkal vagy ti sem meritek a járvány miatt?
2013. jan. 31. 15:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mivel nekem nincs kire bízni, max este felé Apára, így viszem magammal, de a vásárlásokat nem babával intézem, célirányosan este elszaladok. Apa vásárol, az első pillanattól. Mi járunk baba-mama csacsogóra, tornára és baba masszázsra is. 7 hónapos, és bizony az anyatejesek megkapják az anyától az ellenanyagokat, amiket egy tápszeres baba nem. Mondjuk én azt vallom, hogy nem lehet és nem is szabad búra alatt tartani őket, van amin muszáj átesnie, ettől erősödik majd az immunrendszere.
2013. febr. 1. 08:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem viszem emberek közé a babámat, ha nem muszáj.

Ebben mondjuk közrejátszik az itt említett para, miszerint a tápszeres babák könnyebben kapnak el betegségeket. Lassan azt hiszem, hogy elfelejtem ezt a parámat, mert egyszerűen az én tapasztalatom ezzel ellentmond :)

Nálunk is volt már influenzás vendég (sajnos), mi mindketten elkaptuk a férjemmel, a tápszeres babámnak pedig semmi baja nem lett. Lassan 1 éves lesz, és még soha nem volt beteg.

2013. febr. 2. 04:08
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
majd lesz ha már elkerülhetetlen emberek közé vinned ,csak lesel ...
2013. febr. 2. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!