Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti viszitek a babátokat...

Ti viszitek a babátokat magatokkal?

Figyelt kérdés
6-án lesz 6 hónapos a pici lányom és, amikor voltunk lassan egy hónapja tanácsadáson, akkor azt mondta az orvos, hogy mivel vírus van, ne vigyem magammal bevásárlóközpontba meg közösségbe. Nem is viszem, csak a környéken szoktunk sétálni heti 2-3-szor. Szerencsére mindig van kire bíznom őt. Ti hogy oldjátok meg? Viszitek magatokkal vagy ti sem meritek a járvány miatt?
2013. jan. 31. 15:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Ez baromság hogy erősebb az immunrendszerük, már bocsánat!!

Nem igaz, egy tápszeres babának lehet ugyanolyan erős mint egy anyatejes babának!Persze olyan marha jó az anyatej ,persze biztos ,de ismerek olyat akinek csak anyatejes volt a 2 gyereke és egész télen halál taknyosak voltak!!!

Nekem meg tápszeres volt a fiam 6 hetes korától full beteges volt, lányom most 6 hónapos 2 hetes korától tápszeres és semmi baja nem volt még lekopogom ,remélem nem is lesz ,Itt a genetika is bejátszik!üdv

2013. jan. 31. 15:37
 12/23 anonim ***** válasza:
52%

11 vagyok ,bocsi nem irtam a válaszomat , ha leeht nem viszem magammal a párom bevásárol ,de inkább én megyek egyedül jobban tudom mi kell!!

Tegnap voltam a lányommal csak és hát nem volt gyerekjáték végigüvöltötte a bevásárlást!!

A nagyfiam a mamánál volt!!

2013. jan. 31. 15:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Viszem magammal mindenhova.

Érdekes módon nemrég mi párommal 2 hétig voltunk nagyon betegek,ő nem kapta el,pedig szoptattam végig (nem szedtem semmi olyat amit ne lehetne).

2013. jan. 31. 15:40
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

Aki azt írta, hogy anyatejes babának erősebb az immunrendszere, úgy érthette, hogy ha az anyának erős és sok ellenanyag van a vérében, ahhoz a baba is hozzájut a tejjel. Pl: ha az anya volt bárányhimlős, a vérében ott az ellenanyag. Amíg a baba szopizik, nem lesz bárányhimlős.

Hát ezt sajnos nem tudja a tápszer...

2013. jan. 31. 15:54
 15/23 anonim ***** válasza:

Az én lányom ugyan 1,5 éves, de mindennap megyünk valahova. Sajnos ez van. El kell intéznem egy csomó dolgot, bevásárolnom stb.

Most költöztünk haza. Mindent átjelentetni, lejelenteni, intézkedni. Szóval nem egyszerű napjaink vannak még 2 hete és ennek még koránt sincs vége.

Szerencsére a lányom nem egy beteges alkat. 1,5 év alatt a legnagyobb betegsége az orrfolyás volt.

Sosem kapott semmilyen vitamin és a táplálkozás is sajnos egyoldalú, mivel nem jó evő és ezért nem óhajt szinte semmit se megenni.

Bátran állíthatom, hogy ő a fényből táplálkozik :)))

2013. jan. 31. 15:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha lehet viszem magammal mindenhova. Ezeket nem lehet elkerülni ,túl kell esni rajta,úgy lesz immunrendszere.Pl. télen is járunk babaúszni,erős egészséges.
2013. jan. 31. 17:38
 17/23 anonim ***** válasza:
miért lett lehúzva a válaszom??? írtam, h állítólag az anyatejesek... és leírtam, h viszem magammal. MIÉRT LETT LEPONTOZVA???
2013. jan. 31. 18:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Az én lányom is fél éves, nincs kire bízni a gyereket, úgyhogy viszem magammal, max ha apuka itthon van, akkor nem, de sajnos a vírus benne van a levegőben, elég ha elmegy melletted valaki és tüsszent egyet, szóval séta alkalmával is akár elkaphatjátok! Ráadásul én pont beteg vagyok, szóval csak reménykedem, hogy nem fogja elkapni! Amúgy már voltunk betegek, a párom is és én is, de eddig még nem volt semmi probléma.
2013. jan. 31. 18:06
 19/23 frászkarikaborsó ***** válasza:
Közösségbe nem járok, bevásárláshoz kisebb áruházba elviszem magammal és 5-10 perc alatt lezavarjuk, ki se csomagolom a babakocsiból, alszik, kupola alatt van, nem hiszem hogy bármit elkapna. Eddig semmi baja nem volt, 3hós, anyatejes.
2013. jan. 31. 18:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Vásárloni viszem, de télen nem viszem játszóházba. Az enyém mondjuk már 15 hónapos.
2013. jan. 31. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!