Ti viszitek a babátokat magatokkal?
Ez baromság hogy erősebb az immunrendszerük, már bocsánat!!
Nem igaz, egy tápszeres babának lehet ugyanolyan erős mint egy anyatejes babának!Persze olyan marha jó az anyatej ,persze biztos ,de ismerek olyat akinek csak anyatejes volt a 2 gyereke és egész télen halál taknyosak voltak!!!
Nekem meg tápszeres volt a fiam 6 hetes korától full beteges volt, lányom most 6 hónapos 2 hetes korától tápszeres és semmi baja nem volt még lekopogom ,remélem nem is lesz ,Itt a genetika is bejátszik!üdv
11 vagyok ,bocsi nem irtam a válaszomat , ha leeht nem viszem magammal a párom bevásárol ,de inkább én megyek egyedül jobban tudom mi kell!!
Tegnap voltam a lányommal csak és hát nem volt gyerekjáték végigüvöltötte a bevásárlást!!
A nagyfiam a mamánál volt!!
Viszem magammal mindenhova.
Érdekes módon nemrég mi párommal 2 hétig voltunk nagyon betegek,ő nem kapta el,pedig szoptattam végig (nem szedtem semmi olyat amit ne lehetne).
Aki azt írta, hogy anyatejes babának erősebb az immunrendszere, úgy érthette, hogy ha az anyának erős és sok ellenanyag van a vérében, ahhoz a baba is hozzájut a tejjel. Pl: ha az anya volt bárányhimlős, a vérében ott az ellenanyag. Amíg a baba szopizik, nem lesz bárányhimlős.
Hát ezt sajnos nem tudja a tápszer...
Az én lányom ugyan 1,5 éves, de mindennap megyünk valahova. Sajnos ez van. El kell intéznem egy csomó dolgot, bevásárolnom stb.
Most költöztünk haza. Mindent átjelentetni, lejelenteni, intézkedni. Szóval nem egyszerű napjaink vannak még 2 hete és ennek még koránt sincs vége.
Szerencsére a lányom nem egy beteges alkat. 1,5 év alatt a legnagyobb betegsége az orrfolyás volt.
Sosem kapott semmilyen vitamin és a táplálkozás is sajnos egyoldalú, mivel nem jó evő és ezért nem óhajt szinte semmit se megenni.
Bátran állíthatom, hogy ő a fényből táplálkozik :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!