Mikor vittétek magatokkal a babátokat bevásárlásokra? (Nem közértre gondolok, hanem Tesco, Cora, Interspar stb. )
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 16:56
2/16 anonim válasza:
amikor megkapta a 2 hós oltást. előtte nem lett volna az a pénz, amiért bevittem volna.
4/16 anonim válasza:
6hetesen,bébihordozó a kocsiba,a babakocsi alja a csomagtartóba,aztán parkolóban összerak,kényelmesen elsétálgattunk a tescoban.
pl a közértbe be se tudok menni babakocsival...vagy szűk vagy"800" lépcsőn kell felmenni :)
5/16 Kerria válasza:
1,5-2 hónapos lehetett, nagyon tetszett neki.
6/16 anonim válasza:
A nagyot 3 hónaposan, a kicsit 3 hetesen. Muszáj volt. Eleinte volt mindenféle parám, hogy légkondi meg hűtőpult van, szóval vigyél neki melegebb ruhát is, játékot, és nem árt, ha két felnőtt van vele, hátha nagyon ordít, mert elég sok ember meg zaj van, és akkor ki tud valaki menni vele, a másik meg addig sorba áll.
7/16 kíváncsicska válasza:
4-5 hetes volt kb.Nem gondolnám hogy kárt tettem benne.Egy viszont tény infulenza szezonban rá pár hétre kezdődött nem vittem.
9/16 anonim válasza:
Mi elág későn. Olyan 3 hónapos korában, de akkor sem volt valami nagy élmény. Valahogy nem szerette, így sokáig nem vittü magunkal, "le volt adva", mondjuk nekünk így kényelmes is volt. Ma már jön velünk, egyszerűbb elszaladni vele, mint összepakolni, anyósnak elmagyarázni mit adjon neki mit ne, hova tegye hogyan játszon stb.
1 éves
10/16 anonim válasza:
Az elsőt kb 3 hónaposan, a másodikat korábban, talán 2 hónaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!