Mennyibe kerülnek most a funkciós játékbabák az áruházakban, mint Tesco, Cora, Auchan?
Figyelt kérdés
Olyasmi babát szeretne a kislányom, mint a Piknik Melody, vagy a tanuló Chou-chou baba, de ezek nagyon drágák :(. Max. 7 ezer forint lenne egy hasonló jellegű babára, látott, vásárolt valaki ilyesmit mostanában? Örülnék, ha megirnátok, milyen baba volt, mennyibe került... Nem igazán csecsemőbaba érdekelne, hanem "nagyobbacska korú", mint a fent emlitett babák.2011. dec. 17. 15:01
1/5 anonim válasza:
Az én kislányomnak egy Baby Born baba volt az álma, és ráleltem erre (hasonló a Chou-Chou babához), tud interaktív dolgokat.
Nagyon "márkásnak számít", és itt nálunk a játékboltban 12000Ft-ba kerül...
De ez meg 7290 akcióban 18000 helyett, és kettő baba van benne!
Talán még van náluk, én 4 hete rendeltem. Gyönyörűek! A kicsim meg be fog tojni, ha meglátja, duplázott a Jézuska :) A posta talán 1200 volt, ha jól emlékszem.
2/5 anonim válasza:
A müllerbe a baby born babák le vannak árazva 6200ft,és nagyon szépek.Esetleg nézd meg.
3/5 anonim válasza:
Jah... Ők csecsemő korúak :( Nézz szét neten, mindenképp érdemes!
(Előző)
4/5 anonim válasza:
Off nagyon jok az iker babák meg is rendelem...
5/5 anonim válasza:
Én írtam az ikreket :) Most mellette ki van rakva, hogy 21-én tudják postázni, és a posta csak 690Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!