2-3 éves gyerkőcök Anyukái melyik volt a legnehezebb időszak a babával és miért?
Az első hetek, a kialvatlanság miatt. Meg én valami rettentő kényelmetlennek éltem meg a szoptatással járó tejcsöpögést. Nekem valahogy nem múlt el sose, reggelre mindig elöntött. Aztán ezek a dolgok rendeződtek, egyre könnyebb és könnyebb lett.
Most nehezebb megint egy kicsit, gyakran van hiszti, amit nem mindig tudok kezelni
Nekem 0-1,5éves korig!:(
Az ok a lányom iszonyat hasfájós bukós volt rengeteget sírt aludni soha nem akart mintha fájt volna neki!:( Teljesen egyedül voltam mindig vele,másfél év alatt nem aludtam összesen talán 1napot. A férjemmel hajnalokig ringattuk,felváltva éjszakáztunk pedig ő dolgozni is járt. Majdnem rá is ment a kapcsolatunk.
Minden lehetőséget végigkottáztunk mi lehet a baja,százféle orvosnál voltunk de sehol nem találtak semmit,aztán egyik percről a másikra kinőtte!:D
Most már lassan 3éves lesz,és az hogy néha előadja a hattyú halálát az utcán és teli torokból üvölt,vagy ledobja magát a földre a bolt közepén tiszta felüdülés!:)))
Az első pár hét és a harmadik gyermeknél a 3 év körüli időszak.
Az első és a harmadik babám extra hasfájós volt, rengeteg sírással és éjszakázással.
A harmadikkal a dackorszak volt nagyon nehéz.
3 gyerekem van, az első 1-2 hónap az volt nagyon rossz az első és a harmadik nagyon hasfájós volt, alig aludtunk. A második csak hobbiból volt fent hajnali 2 és 5 között 2 hónapos koráig. és kb. addig (hetekig) gyógyult a gátmetszésem, sajnos nekem mind3 nál volt hegesen gyógyult stb...
Aztán áldott nyugis vidám időszak van úgy 1.5 éves korig:)) kedvesek nyugodtak mosolygósak aranyosak, szerencsére addigra éjjelente max.1-2 szer keltek azt már el tudtam viselni.
És úgy 1.5-2 éves koruktól 2.5-3 ig ismét baromi nehéz az állandó hiszti nyűglődés akaratmegnyilvánulás. Utána az ovis kor megint nagyon klassz:) Már sokkal nyugodtabbak, segítenek sok mindenben, önállóbbak , értelmesen elbeszélgetünk okosakat kérdeznek stb.:)) Későbbi időszakról még nem tudok nyilatkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!