Hogy tudnám leszoktatni a cumiról?
Igazából mi csak alváskor használjuk, de akkor kettő kell neki!
Egyik este megpróbáltam egy cumival letenni, de nem aludt el. csak kiabált kifele, hogy anya cumi még. ez 1 órán keresztül tartott,és végén sírás. majd bevittem és 2 perc múlva aludt!
Most 23 hónapos. napközben egyáltalán nem használjuk. nagyon ritkán kéri!
EGyszerűen vedd el tőle. 4 napig ordítani fog, utána elfeljti...
De ne add be a derekad, bármenyit is odít. Ha elhatároztad, hogy elveszed tőle , ne add neki többet soha!
Lányomtól 1 évesen vettem el, 2 nap mulva nem is kereste...
Köszönöm a válaszotokat!
napközben nem igazán használjuk, szinte soha!
Amikor a fiam kb ennyi idős volt mint a tied, kapóra jött a nyuszi, meg a húsvét.
Csináltunk egy kis fészket a nyuszi ajándékainak és odaraktuk a cumikat. Megbeszéltük, hogy ő már nagy és a nyuszi elviszi a pici babáknak. Cserébe hoz majd neki csokitojást.
Izgultam, hogy mi lesz, de a nyúl"beváltotta az ígéretét", a fiam örült és nem is keresgélte utánna nagyon. Illetve mindig megjegyezte, hogy biztosan egy pici baba használja. Azért tartalékba még egy pár hónapig volt egy-két cumi eldugva. Nagyon büszke voltam rá, és azt hiszem érett is volt már erre.
Utánna egy plüss macsekot gyűrögetett alváskor, illetve ha nyügi volt valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!