Mikor érdemes leszoktatni a cumiról a babát?
14 hós a babám, megnyugszik a cumitól, ha nyűgös és cumival alszik. Szóval nem lóg egész nap a szájában. De tegnap észrevettem, hogy bekapta az egész cumit a szájába és öklendezett, gyorsan kikaptam, de most ez nagyon megrémített. Mi van ha nem vagyok ott?
És hogy szoktassam le?Vagy hagyhatom még?
szia, vannak gyerekek, akik még 6 évesen is úgy alusznak el, hogy az ujjuk a szájukban. szóval sztem alváshoz cumi nem gáz. persze lehet finoman próbálkozni. én attól kapok kiütést, amikor egy nagyobbacska kisgyereknek állandóan aszájában a cumi. az én kislányomnak volt most egy kb. 2 hós időszaka, amikro jöttek a szemfogai, hogy állandóan a szájában volt. de most ez megszűnt, alváshoz kell, meg ha fáradt, este nyűglődik, stb. de azt el se tusdom egyelőre képzelni hogy cumi nélkül el tudna aludni.
18 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!