Hány évesen kell a cumiról leszoktatni?
Igen,kb.én is ezt kérdezem.Nekem 21 hós a kisfiam,és cumi nélkül az istenért sem akar aludni,sőt ha éjjel kiesik a szájából és felkel,akkor sír még meg nem kapja.Ha vki tud tanácsot adni,szívesen vennénk a kérdezővel együtt... :)
Köszi
Mi is csak alvásra használjuk. A nagy 2,5 éves, a pici 9 hónapos (lesz holnap:o)
Mindkettő beteszi magának álmában, ha megébrednek. Két hónapja már a pici is csak alváskor kapja meg, kivéve ha beteg, vagy nagyon nyűgös.
Én az értelmére "hatok" ebben a kérdésben is, mint sok mindenben. Szerintem az a legjobb, ha "saját meggyőződéből" teszi a dolgokat.
Addig mondogattam neki, hogy a nagylányok bugyiban vannak, és wc-be pisilnek, + vettem neki bugyikat (szép rózsaszínűt :o) , hogy egyszer csak maga mondta, hogy abban akar lenni.
A cumi témát is időről időre "megdolgozzuk". Azt mondogatja, hogy az oviban már nem lesz cumi. Remélem ez is sikerül majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!