Hogyan tudnám leszoktatni a cumiról?
8 hónapos kisfiamnak megnagyobbodott az orrmandulája. Kivetetni semmiképpen nem szeretném, és az orvos se javasolta, mivel szépen fejlődik, tehát nem akadályozza ebben. Az éjszakai pihenésben viszont igen, mert cumi nélkül nem nagyon alszik el, viszont, ha cumizik, nem kap az orrán levegőt és erre nagyon gyakran felébred az éjjel. Viszont ha nem cumizna, akkor nem lenne semmi baj, mert akkor a száján venné a levegőt, ahogy nappal is teszi.
Hogy tudnám leszoktatni? Kb. 1 hónapos kora óta cumizik. Tápszeres baba.
Én 6 hósan vettem el tőle, addig bírtam az éjszakai cumiügyeletet. Aznap és másnap a nappali alvásokkor sírt, éjjel egyáltalán nem kereste a cumit. Nem olyan nagy trauma nekik. Nekünk lehet rosszabb, én is sírtam vele együtt. Ma már nem is tudja mire való.
Egyszerűen ne add neki és kész, nem lehet fokozatosan leszoktatni. Kibírható lesz, meglátod, és megkíméled magad a 2-3 éves korban való harctól a cumiért.
Több féle cumija van, mindegyiket elfogadja! :) :( Sztem nincs olyan, amit nem kérne! Na mindegy.
Megpróbálom elvenni tőle, aztán majd kiderül.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!