Mennyire kell óvni egy 8 hós babát a kosztól?
ilyenkor már akaratlanul is megeszik 1 jó adag koszt:)
persze nem mondom, h tömjétek bele, de amennyit megkajál, attól már nem lesz semmi baja:)
Az ember az élete során 5 kiló koszt eszik meg, ebből az első pár évben a túlnyomó részét...:-)
Ez teljesen természetes dolog, hogy ilyenkor a szájába vesz mindent! Gondolom a kezét gyakran megmossátok, és nem olajoshordóval és kutyakakával játszik! :-)
Nem is egészséges a sok tiltás, agyonsterilizálás, mert ilyenkor alakul ki az ellenállóképesség, immunrendszer!
Ne aggódj rajta túl sokat, figyelj Rá mindig, szerintem el tudod dönteni, hogy mi az, ami nem a szájába való!
Boldog Babázást!
szia! az én 10 hónapos fiam is ezt csinálja két hónapja :) én engedem, hogy a földön, fűben másszon, sőt a játszótéren is így közlekedik az eszközök között.
nagyon élvezi a játszóteret, a nagyobb gyerekeket, feláll, tipeg a játszóeszközöknél és "dumál" a gyerekeknek. amióta járunk, gyorsabban fejlődik. nem fosztom meg ettől, de tény, hogy állandóan figyelni no és mosni kell :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!