Szabad ennyire húzkodni a babát? Meg így megijeszteni?
Most láttam ezt a videót, mókás meg aranyos, de az ilyeneknél elgondolkodom, hogy nem árt-e a babának, ha így meghúzzák.
http://www.youtube.com/watch?v=x9etoNAmEDo
Nem vagyok anya, tényleg nem tudom, nem rossz szándékból kérdezem.
Köszönöm a válaszokat!
szánalamas!!!!!!!!!!!
igy öltöztetni egy babát!
enyém is járkálna kelne de igy visszahúzni és igy öltöztetni.......és nem mellesleg lefogni gratulálok!:( :(
nem baba már:)Szerintem nincs ezzel baj, egyedül az hogy ilyet feltesznek youtubra......normális szülők????kit érdekel ez a videó?én is imádom a fiamat, de azért nem teszem fel pucéran sehová, ki tudja kik linkelgetnek rá...mellesleg semmi érdekes nem volt a videóban, amiért ezt fel kellett volna tenni, és a világgal megoisztani hogy a gyerekem hogy pisil,és milyen nehéz felöltöztetni...Szánalom hogy a szülők néha milyen hülyék....pedofilok meg örülhetnek...
Egyébként baja nem lesz ettől a húzkodástól
Köszönöm szépen a válaszokat. Látom a vélemények megoszlanak. Igen, azt én sem értettem, hogy miért tették fel. A kisfiú (aki ezek szerint már nem baba :)) nagyon szép, de anyuka viselkedésén kívül semmi érdekes nem volt benne.
Ha valakinek van még véleménye a témában (mennyire szabad húzkodni, "ráülni", megijeszteni...) szívesen veszem :)
Szerintem semmi gond nincs vele.
Aki szánalmasnek minősítette , attól szt kérdezném, hogy ők hogyan öltöztetnék fel ezt a gyereket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!