Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad ennyire húzkodni a...

Szabad ennyire húzkodni a babát? Meg így megijeszteni?

Figyelt kérdés

Most láttam ezt a videót, mókás meg aranyos, de az ilyeneknél elgondolkodom, hogy nem árt-e a babának, ha így meghúzzák.

http://www.youtube.com/watch?v=x9etoNAmEDo

Nem vagyok anya, tényleg nem tudom, nem rossz szándékból kérdezem.

Köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 3. 10:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%

szánalamas!!!!!!!!!!!

igy öltöztetni egy babát!

enyém is járkálna kelne de igy visszahúzni és igy öltöztetni.......és nem mellesleg lefogni gratulálok!:( :(

2011. nov. 3. 10:58
 2/16 anonim ***** válasza:
19%
Hát ez nem normális.
2011. nov. 3. 11:03
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

nem baba már:)Szerintem nincs ezzel baj, egyedül az hogy ilyet feltesznek youtubra......normális szülők????kit érdekel ez a videó?én is imádom a fiamat, de azért nem teszem fel pucéran sehová, ki tudja kik linkelgetnek rá...mellesleg semmi érdekes nem volt a videóban, amiért ezt fel kellett volna tenni, és a világgal megoisztani hogy a gyerekem hogy pisil,és milyen nehéz felöltöztetni...Szánalom hogy a szülők néha milyen hülyék....pedofilok meg örülhetnek...

Egyébként baja nem lesz ettől a húzkodástól

2011. nov. 3. 11:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát én teljesen 'laikus' vagyok a témában, rég voltam gyerek és remélem messze van még az, hogy szülő legyek. Viszont belegondolva, ha fel kéne öltöztetnem egy ilyen gyereket, aki folyton elmászik és nem bír nyugton maradni, hát az lenne a legkevesebb, hogy visszahúzom meg lefogom...
2011. nov. 3. 11:11
 5/16 anonim ***** válasza:
23%
Kicsit agresszívnek tűnik az anyuka..
2011. nov. 3. 11:13
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Látom a vélemények megoszlanak. Igen, azt én sem értettem, hogy miért tették fel. A kisfiú (aki ezek szerint már nem baba :)) nagyon szép, de anyuka viselkedésén kívül semmi érdekes nem volt benne.

Ha valakinek van még véleménye a témában (mennyire szabad húzkodni, "ráülni", megijeszteni...) szívesen veszem :)

2011. nov. 3. 11:16
 7/16 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem nincs vele semmi baj, nem olyan kicsi baba már. Ettől nem lesz semmi baja. Az meg, hogy felteszi youtube-ra, hát istenem... Én nem tettem fel soha ilyeneket, de aki felteszi, az tegye. Semmi kivetnivalót nem látok benne, magánügy.
2011. nov. 3. 11:23
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem semmi gond nincs vele.

Aki szánalmasnek minősítette , attól szt kérdezném, hogy ők hogyan öltöztetnék fel ezt a gyereket???

2011. nov. 3. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
hát nem igy....
2011. nov. 3. 12:02
 10/16 anonim ***** válasza:
nem az érdekel hogy így vagy nem így,hanem az hogy HOGYAN
2011. nov. 3. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!