Igaz hogy a kismamákat nem szabad hirtelen megijeszteni, mert baja lehet a babának?
Ez babona. Épp olyan, mint hogy ne nézzen csúnya embert nehogy csúnya babája szülessen.
Amúgy egy embert se lenne szabad ijeszgetni, mert az ijedtségtől tényleg baja lehet, főleg, ha gyenge a szíve.
szerintem ettől nem lesz baja a picinek.
lehet arra gondoltak, hogy a hirtelen sokktól beindulhat a szülés, ha valaki már a babavárás vége felé jár.
második válaszolónak
szerintem a terhesség elején, közepén nem indulhat csak úgy be a szülés egy "egyszerű" ijedtségtől, bár nem vagyok orvos.
Semmi baja nem lesz. Én sokszor ijedtem meg (pl becsapódott az ajtó...) és a babám makk egészségesen született!
Max ha Te izgatott leszel azt érzi Ő is.
Youtube-on láttam egy videót,amin egy 12 év körüli kisfiú egy szörny maszkkal a fején megijesztette az anyját,aki kb 35-36 hetes terhes lehetett.És elfolyt a magzatvize,így megindult a szülése.
Szerintem buta dolog ijesztgetni akárkit is,legyen az gyerek,felnőtt,idős,de állapotost meg pláne nem...
Szerintem igenis lehet abból baj,ha egy kismama nagyon megijed,és most nem egy ajtó becsapódására gondolok.
Sokkal inkább egy baleset látványa,vagy horror film,vagy egy csúnya ijesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!