Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad ennyire húzkodni a...

Szabad ennyire húzkodni a babát? Meg így megijeszteni?

Figyelt kérdés

Most láttam ezt a videót, mókás meg aranyos, de az ilyeneknél elgondolkodom, hogy nem árt-e a babának, ha így meghúzzák.

http://www.youtube.com/watch?v=x9etoNAmEDo

Nem vagyok anya, tényleg nem tudom, nem rossz szándékból kérdezem.

Köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 3. 10:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
arra nem gondoltatok hogy a gyerek ezt játéknak veszi?
2011. nov. 3. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Mintha magunkat látnám öltözködéskor. Fiammal úgyanígy megy!
2011. nov. 3. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hogy rá nem szabadítjátok a gyámügyet... Játszanak, semmi baja nem lesz a gyereknek, talán még élvezi is.

(amúgy meg zárójelben jegyzem meg, hogy elég pofátlanságnak tartom, hogy idegen emberek videóit közzéteszed itt, hogy ki lehessen figurázni. Szerintem mindenki foglalkozzon a saját dolgával)

2011. nov. 3. 13:52
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem kifiguráztatni akartam. Írtam is a legelején, hogy semmi rossz szándék nincs bennem. Egyszerűen csak szemléltetni szerettem volna, hogy mire gondolok. És pont ennek a videónak a kapcsán jutott eszembe (megjegyzem a kooperációra kerestem rá a neten, nem pedig babás videókra).

Másrészt a videót nem én raktam fel a netre, tehát akár a youtubeon is előkerülhetett volna ez a probléma.

Az elején is említettem, hogy nincs gyerekem, de én attól is rosszul vagyok, ha a két szülő közre veszi a gyereket, és megfogják a kezét majd úgy emelik fel (zebránál szoktam ilyet látni). Nem vagyok biztos benne, hogy az jót tesz egy kisgyereknek, mint ahogy abban sem, hogy ez az erős húzkodás jó neki. Ezért kértem mások véleményét. Feltételeztem, hogy ebben a kategóriában gyakorlott anyukák lesznek.

2011. nov. 3. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát az én fiamat nem is kell felemelni, ha ketten fogjuk a kezét, felhúzza ő magától is a lábát és úgy lóg, mert élvezi.
2011. nov. 3. 15:37
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem még ugyan 4 hónapos a kislányom és jóval kisebb, de már most néha kalimpál. Ahogy elkezdi használni kezét lábát...Elkezd ellenkezni is. Nem tartom agresszívnek az anyát sem. Bár én nem jástanám el vele ezt a visszahúzósdit, mert láthatóan a gyerek élvezi. Mióta szülő lettem rádöbbentem, hogy a kisgyerek igen is kiharcolja magának ami rosszúl esne vagy kell. Hidd el, ha a kisfiúnak egy cseppet is kellemetlen lenne ez, már 5 mp után hatalmas krokodilkönnyek gördülnének végig az arcán... Egy laikusnak ténylegesen nehéz elképzelni, hogy hogyan kell tartani és hogy kissé erőteljesebben kell néha a kisgyerekhez érni és nem mindig csak simogatni... Bár én még közelsem így ölrtöztetem, néha bele kell varázsolni a felső ujjába agyerek kezét... Ha a gyerek ellenkezik inkább fázzon meg? Öltözni márpedig fel kell... Ráadásúl ha a gyerek még élvezi is...bár mondog...én nem szokatnám rá ezzel a visszahuzigálósdival...később csak mégnehezebb lesz. Bár lehet nem volt más alternatíva...nem tudni...
2012. jan. 8. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!