Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért mondják azt, hogy a...

Miért mondják azt, hogy a terhes nőket nem szabad megijeszteni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom de azt tudom, hogy amikor "kis" terhes voltam és senki nem tudta még komolyan mondom, hogy mindenki azzal szórakozott a munkahelyemen, hogy megijesztett. Sőt még otthon az apukám is (még Ő sem tudta). Naponta 2-3 alkalommal meg voltam ijesztve.

Semmi bajunk nem lett.

8 hós anyuka

2009. okt. 1. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én a 20.hét körül egyszer nagyon megijedtem.

kiléptem a sötét lépcsőházba és ahogy nyúltam a villany kapcsolóért,ott állt valaki.képzelheted!

egészséges ,boldog 14hónapos kisfiam van.

2009. okt. 1. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nem terhes nőt sem jó ijesztegetni :-)

a stressz nem tesz jót, ha már a végén vagy a szülés is beindulhat, de nyílván nem lesz semmi baja, ezt kb. annyira kell komolyan venni, mint amikor a hasad formájából jósolják a gyerek nemét, vagy amikor azt mondják, hogy a baba hajától ég a gyomrod (na az milyen komoly!!!)

2009. okt. 1. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Van a youtube-on egy felvétel, ahol megijesztenek egy nagypocakos kismamát. Azt hiszem a kisfia felvett valami maszkot, és kilépett elé. Abban a pillanatban elment a magzatvize. Ezért. Sztem. 37 hetes kismama.
2009. okt. 1. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

36 hetes vagyok, engem a férjem ijesztett meg viccből. Szegényke elfeledkezett magáról, meg arról hogy nem kellene a terhes feleségét ijesztegetni. Úgy megijedtem, hogy ordítottam egy óriásit, a hasam összeszorult, és iszonyatos görcsbe rándult........és úgy is maradt percekig. Azt hittem ott szülök meg. Szerencsétlen párom vicce fordítva sült el,rosszabbul lett mint én. Szerencsére elmúlt kb 30 perc alatt.

Szerintem ha a 38-ik héten csinálja ugyanezt ott szültem volna meg a kanapén....

2009. okt. 2. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!