Az újszülötteket arcról meg lehet különböztetni, hogy fiúk-e vagy lányok?
Szerintem egyáltalán nem...3 gyerekem van ebből 2 mint 2 tojás úgy nézett ki a születésükkor mégis egyik fiú másik lány. De a csecsemőosztályon is ha nem láttam milyen színű a karszalag vagy a táblácskájuk, sok babáról meg nem mondtam volna hogy kislány pl...
És tényleg nagyon sok kiscsecsemő nem kifejezetten szép:)) Cuki aranyos persze hiszen kicsi baba, de szépnek azért túlzás lenne mondani:)
Első, hogy lehet? Nekem nem megy :)
Pl itt van egy kép:
Ezek már nem újszülöttek, de nem tudnám biztosra megmondani, hogy fiúk vagy lányok. A jobb alsó sarokban lévő göndör hajú babára még lehet, hogy rá merném mondani, hogy lány, de nem vagyok benne biztos :)
Ilyen picikről meg pláne nem tudnám: [link]
Ő is kicsit nagyobb, de ha nem ilyen lenne az öltözéke, nem biztos, hogy az arcáról meg tudnám mondani, hogy lány: [link]
sok babánál nehéz eldönteni, főleg újszülöttként/csecsemőként. Ha már pár hósak azért rendszerint ráérzek, öltözéktől függetlenül... bár a biztonság kedvéért én azt szoktam kérdezni, hogy mi a neve, nem pedig azt, hogy fiú/lány-e
amúgy nekem is kérdezték mára talpig rószaszínbe öltöztetett, nagyonlányos arcú, csillagszemű, hosszúpillájú lánykámra, hogy na és fiú-e vagy lány... szóval szerintem ezt az emberek inkább csak amolyan beszélgetésindítónak szánják általában...
a fiam kifejezetten kispasis, őt sosem nézték csajszinak :)
7-es vagyok, jo pici lett a kep ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!