Visszamennétek dolgozni 9 hónapos baba mellől?
Miért mehetnél csak alacsonyabb pozícióba vissza, ha később mennél vissza?
A céged nem hajlik arra esetleg, hogy egyelőre részmunkaidőben vegyen vissza, 4 vagy 6 órában? Ha nem, akkor azért megkérdezném, hol a családbarát Magyarország, hátha hat rájuk kicsit...
Nálam ez attól is függ szeretem e a munkám (legalább valamennyire) ha utálom szívből DE jól fizet akkor nem mennék vissza szenvedni a 9 hónaposom mellől az tuti örülnék ha nem kell mennem még.
Ha szeretem valamennyire akkor visszamennék. A gyerek az apjával lesz, nem egy idegennel. Állami bölcsibe azért nem adnám 9 hónaposan de még 1 évesen se én nem értek egyet azzal hogy az 1 évesnek már "uncsi a 4 fal+anya" Ha van is társasági igénye azt heti 1 babaklubbal kielégítem.
Bőven ráér még közösségbe menni.
De így hogy apával lenne, ez nem kérdés.
Bár biztos hogy fájna a szívem néha hogy nekem kell visszamenni dolgozni és lemaradok egy csomó mindenről:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!