Visszamennétek dolgozni 9 hónapos baba mellől?
3-ik vagyok.
na hát akor nem is kérdés. ha apuka marad otthon akkor hajrá. de azért 1 éves kor felett apuka is kevés lesz ám, söt még kevesebb mint egy anyuka.
Kedves Kérdező!
Isten látja lelkemet, nem akarlak b@sztatni, de tulajdonképpen mit vársz?! Ontják a megértő válaszolók az ötleteket, és ők is tudják, hogy rossz érzés lenne otthagyni a manót, és visszaállni gályázni, de sajna pénzből élünk, és ilyen szar világba...Úgy érzem, mintha azt szeretnéd hallani/olvasni, hogy nem, ne menj vissza, meg ne próbálj....Elhiszem, hogy rohadt érzés lehet, meg nehéz meghozni a döntést, de ez van...Kitartás!
Kedves 16-os! Őszinte válaszokat és érveket vártam mellette és ellene, hogy könnyebben döntsek. Tudom, hogy pénzből élünk, de nekem pl. a barátnőim túlsúlyban azt mondták ők nem mennének vissza, nem hagynának itthon ilyen pici babát, mert egyszer ilyen pici, meg az anyának a gyereke mellett van a helye, meg hogy lehet pozitívan gondolkodni és esetleg egy év múlva ugyanúgy vissza tudnék menni majd, ha lesz épp üresedés.
Kedves 17-es! Hát erre még nem is gondoltam! :) De remélem ettől nem kell félnem!
14 hósan a lányunk megy bölcsizni, mert megyek vissza melózni. eleinte én és a férjem is ugrásra készek leszünk és már most próbájuk ismertetni a kinti világgal, hogy nyitott legyen.
engem anno anyukám 9 hósan bölcsiztetett és így is szeretem, legjobb barátnők vagyunk, nagyon szoros a viszony. szóval attól, hogy beadod még nem vagy sem szaranya és ugyanúgy Te neveled, mert a bölcsi csak megőrző. Ez marhaság, hogy 15 gyerek egy dadára, legkisebb bölcsiseknél kevés gyerek jut egy babára, majd az oviban sűrűsödik a dolog.
Ha a férjed belemegy a gyedbe, akkor le a kalappal előtte, hogy átmegy háziasszonyba, de ha nem, akkor sincs vész, a bölcsi nem a pokol, csak hosszú beszoktatással számolj és már előtte "nyisd" a gyereked és szoktasd meg vele a leválósdit.
melóban azért kiharcolhatnál valami kis engedményt, ha olyan a gyereked akkor hosszabb ebédszünetet és megnézheted hogy van(akár titokban is, hogy ő ne lássa) vagy pár hosszabb napért cserébe néha hamarabb végezz és elhozhasd, apa ugyanezt a kört megfuthatná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!