Nem sérül a kis agya ha sírás közben sokszor nem vesz levegőt (szinte ájulásig)?
Lányom is ezt csinálta, kb. másfél éves koráig. Nagyon ijesztő tud lenni.
De amúgy nekem sem mondtak semmit, közölték majd kinövi.
Hát tényleg kinőtte, de borzasztó volt ameddig tartott.
Most 2,5 éves és semmi baja az agyának. Kis ügyi-okos csajszi, tehát nem hiszem, hogy rossz hatása lett volna a dolognak.
Én ilyenkor fújogattam, gyorsan felvettem, átvittem másik helyiségbe, hogy eltereljem a figyelmét, lemostam az arcát kicsit hideg vízzel. Nehéz, de reméljük hamarosan ti is túl lesztek rajta.
Én már nem tudom mi jut eszükbe az orvosoknak...
Nálam mindenre csak legyintettek, arra is hogy refluxos volt (kb. a 3. doki volt olyan kedves és küldött el komolyabb vizsgálatra, ahol kiderült a reflux...)
De azért bízva bízzunk, hogy már elküldtek volna alapos kivizsgálásra, ha ennek komolyabb velejárói lennének.
Én sokszor hallattam, hogy van ilyen, és a gyereknél csak akkor jön el a megoldás, ha valóban kinövi.
Amúgy hány doki vizsgálta?
Én legalább kettőhöz elmennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!