Ilyenkor mit tennél?
Lassan 4 hónapos a kisfiam, és éjjel még mindig sokszor kel. Mellettem alszik, 2-3 óránként szoptatom.
Ez nem is baj, viszont újabban rászokott, hogy hajnali 3-5 közt felkel, és sír, de nem éhes, semmi baja, csak ébren akar lenni. Ha kijövök vele, már vidáman nézeget, mosolyog.
Viszont én értelemszerűen nem akarok hajnalban felkelni.
Mit tegyek, hogy visszaaludjon? (Ha az ágyban maradunk, egyre erősebben sír ilyenkor, szopizni nem akar, és a család többi tagját is felkelti.)
Amúgy ha kihozom, 1-2 órán belül visszaalszik, de ez így semmiképp sem jó, akkor már kelnem kell a nagyobbat öltöztetni az oviba.
Esetleg még pár csepp levendula olaj a fürdővizbe és a teát lefekvés előtt add:)
Fürdés után masszirozhatod is,hogy lazuljon picit.Lehet az is segitene kicsit.
Ismét én:D
Ezt találtam még neked:Foreveres Aloe Blossom Herbal Tea.
Ha lassan 4 hónapos akkor adhatod neki a teát ami 4- hős kortól van , SZERINTEM ( ezt azért írtam nagybetűvel hogy ne pontozzanak le, mert csak egy vélemény )
Mi mindent korábban kezdtünk egy két héttel mint hogy elvileg lehetet volna ! Most 7 hónapos de ha bebiételt eszünk van hogy olyant ami 8 hős kortól van ! Hozzátáplálok 6 hetes hóra óta , nincs semmi bajunk :) csak azért írtam mert ez ellen is ellene vannak a kis gyomra miatt , de semmi negatív !
Amugy a masszázs nagyon jó ! Születése óta maszitozom kislányom ! 2,5 hónapos kora óta végig alussza az éjszakákat !
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!