Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyenkor mit tennél?

Ilyenkor mit tennél?

Figyelt kérdés

Lassan 4 hónapos a kisfiam, és éjjel még mindig sokszor kel. Mellettem alszik, 2-3 óránként szoptatom.

Ez nem is baj, viszont újabban rászokott, hogy hajnali 3-5 közt felkel, és sír, de nem éhes, semmi baja, csak ébren akar lenni. Ha kijövök vele, már vidáman nézeget, mosolyog.

Viszont én értelemszerűen nem akarok hajnalban felkelni.

Mit tegyek, hogy visszaaludjon? (Ha az ágyban maradunk, egyre erősebben sír ilyenkor, szopizni nem akar, és a család többi tagját is felkelti.)

Amúgy ha kihozom, 1-2 órán belül visszaalszik, de ez így semmiképp sem jó, akkor már kelnem kell a nagyobbat öltöztetni az oviba.

2013. jan. 22. 08:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na képzeljétek, ma éjjel kétszer is nekikezdett, és úgy nyugtattam meg, hogy megfogtam a kezét. Hihetetlen volt!

Ahogy megfogtam a kezét, azonnal megnyugizott, be tudtam tenni a cumit a szájába, és visszaaludt.

Vicces, mert pont most jutottam el oda, hogy zavarja a testi kapcsolat, eddig a pocijára tettem a kezem, és ezt már nem szereti. Jobban megnyugszik, ha picit távolabb van tőlem. De a kezét azért fogni kell. :) Kis drága.

(Kíváncsi vagyok, meddig lesz hatékony ez a módszer. :))

2013. jan. 24. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!