Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megneznetek? A kislanyomrol...

Megneznetek? A kislanyomrol keszitettem.

2009. szept. 1. 08:58
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Szia, én is gratulálni szeretnék, szépek vagytok. Nagyon jó a videó. Továbbra is minden jót, sok boldogságot nektek, egy 13 hós kislány anyukája.
2009. szept. 3. 21:49
 32/40 anonim ***** válasza:
Szia!Jól tetted,hogy feltetted ezt a videót.Nagyon tetszik és gyönyörű a kislányod,büszke lehetsz rá.Jó egészséget nektek!
2009. szept. 3. 23:26
 33/40 anonim ***** válasza:
21%
Megnéztem és hát őszintén irigyellek, hogy van annyi időd, hogy ilyenekkel tudj foglalkozni.
2009. szept. 4. 00:10
 34/40 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a zene és a kislány:)Egy angyal szépség:)És már tud ülni is de jó nektek:)Mi is 6 hónaposak vagyunk szenvedünk mert üllni szeretne de hát még nem tud:)Szépek vagytok:)
2009. szept. 4. 08:17
 35/40 anonim ***** válasza:
49%
ez most nagyon dívatos , csak nem tudom mi értelme van föl rakni az internetre .NEM rosszbol kérdezem ha nem keresem magamnak a választ.
2009. szept. 4. 08:38
 36/40 anonim ***** válasza:
45%
azért mert biztos büszkék a szülők nem???Ennyi a válasz
2009. szept. 4. 08:47
 37/40 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon szép a kislányod, és jó lett a videtó.

Én is csináltam a kislányomról, csak nem töltöttem fel a netre.

Üdv: Heni

2009. szept. 4. 12:00
 38/40 anonim ***** válasza:
48%

Mekkora álszent rosszindulatú hazug emberek vagytok!

Csak az a válasz hasznos, ami itt gügyög, hogy hú de szép, aki meg őszinte, azt lepontozzátok.

Az egész életetek egy rózsaszín habos semmi, komolyan, hogy tudtok bőgni más videóján? Aranyos a kislány, bár mindenki Szekeres Adrienn számát adja a videója alá.

Szép emlék a saját gyerekednek, de azért az durva, hogy valaki nem ír mindenféle ömlengős vackot, akkor az már nem hasznos.

2009. szept. 4. 12:08
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok, aki irigykedik, nekem nincs ilyenekre időm, mert tornáztatnom kell a babómat naponta 6x, mert a neurológus megfenyegetett, hogy ha nem teszem, tolókocsis lesz. Hát ezért írtam, bocsánat, amiért irigykedek.
2009. szept. 4. 12:13
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a kislányhoz, a videódat is dicséret illeti. Ennél többet viszont szerintem sem kellene hozzáfűzni, pláne ömlengeni, meg a képek hátteréből bármilyen anyagi vagy egyéb helyzetet leszűrni.

Gondolom illik dicséretet vagy valami hozzászólást tenni, mivel az anyuka kérte, hogy nézzük meg.

Amilyen aranyos a te gyereked, ugyanolyan aranyos az enyém, vagy bármelyik válaszolóé.

Egyikünknek könnyebb az élete, másikunknak nehezebb.

Kicist én is túlzásnak éreztem a többiek bőgős rohamait. Szerintem egy szimpla elismerés többet ér.

Jó egészséget kívánok nektek és sok örömet a kislányhoz! Köszönjük, hogy megosztottad velünk a videót!

Egy anyuka

2009. szept. 4. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!