Megneznetek? A kislanyomrol keszitettem.
Nagyon szép a kislányod, és jó lett a videtó.
Én is csináltam a kislányomról, csak nem töltöttem fel a netre.
Üdv: Heni
Mekkora álszent rosszindulatú hazug emberek vagytok!
Csak az a válasz hasznos, ami itt gügyög, hogy hú de szép, aki meg őszinte, azt lepontozzátok.
Az egész életetek egy rózsaszín habos semmi, komolyan, hogy tudtok bőgni más videóján? Aranyos a kislány, bár mindenki Szekeres Adrienn számát adja a videója alá.
Szép emlék a saját gyerekednek, de azért az durva, hogy valaki nem ír mindenféle ömlengős vackot, akkor az már nem hasznos.
Gratulálok a kislányhoz, a videódat is dicséret illeti. Ennél többet viszont szerintem sem kellene hozzáfűzni, pláne ömlengeni, meg a képek hátteréből bármilyen anyagi vagy egyéb helyzetet leszűrni.
Gondolom illik dicséretet vagy valami hozzászólást tenni, mivel az anyuka kérte, hogy nézzük meg.
Amilyen aranyos a te gyereked, ugyanolyan aranyos az enyém, vagy bármelyik válaszolóé.
Egyikünknek könnyebb az élete, másikunknak nehezebb.
Kicist én is túlzásnak éreztem a többiek bőgős rohamait. Szerintem egy szimpla elismerés többet ér.
Jó egészséget kívánok nektek és sok örömet a kislányhoz! Köszönjük, hogy megosztottad velünk a videót!
Egy anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!