Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megneznetek? A kislanyomrol...

Megneznetek? A kislanyomrol keszitettem.

2009. szept. 1. 08:58
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon szépek vagytok!

GRATULÁLOK!!!

2009. szept. 3. 19:21
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép kislány! Gratulálok! Jó egészséget nektek!
2009. szept. 3. 19:33
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy megnézhettem a videódat. A dalválasztás tökéletes, a gyermek gyönyörű, szívből gratulálok. És köszönöm, hogy megismerhettem ezt a dalt.

Egy 4 hós kislány anyukája.

2009. szept. 3. 19:55
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Jól döntöttél,hogy feltöltötted!:)

Én nagyon szeretek ilyen videókat nézegetni,olyan jó látni ezeket a kis csöppöket!A kisfiamról eddig készített összes képet is két-három naponta végignézem :),ez az egyik kedvenc időtöltésem,ha van egy is extra szabadidőm!

Talán egyszer nekem is lesz bátorságom megmutatni,milyenek vagyunk családként a kis kukissal!

2009. szept. 3. 20:43
 25/40 anonim ***** válasza:
50%

Nem is tudom mit írhatnék...Elsírtam magam. :) Egyszerűen gyönyörű!!!Nagyon szép kislányod van!!!Te is szép vagy!Talán ha le tudok fogyni akkor én is csinálok ilyet! :D:D Én is hadd jegyezzem meg,hogy szép a berendezés is!Micimackó függöny,Tom&Jerrys szőnyeg,ezek a kedvencek nálunk is,csak sajnos nem telik rá:(((((((

Nagyon Jó Egészséget Kívánok Nektek,Boldog Babázást,Boldogságot,és MINDEN jót,megérdemlitek!!!Látszik rajtatok,hogy nagyon kedvesek vagytok,jószívűek!Nekem 8,5 hónapos kisfiam van,és gyönyörű :) Szia!Szilvi voltam.

2009. szept. 3. 20:52
 26/40 anonim ***** válasza:
50%
Annyira édes :)
2009. szept. 3. 21:10
 27/40 anonim ***** válasza:
50%
Bőgök mint az atom.
2009. szept. 3. 21:10
 28/40 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon szép lett, de szerintem se tegyél fel meztelen képeket.
2009. szept. 3. 21:11
 29/40 anonim ***** válasza:
58%

Imádom az ilyen videókat nézni!

Nagyon édes!

2009. szept. 3. 21:20
 30/40 anonim ***** válasza:
68%

Szia, végígnézve a videot olyan lelkiismeretfurdallásom lett, sokszor puffogok, hogy fáradt vagyok és nincs türelmem a kisfiamhoz, de rájöttem változtatnom kell!

Köszönöm, hogy ráébresztettél erre, tényleg ez kellett, hogy magambanézzek! I

2009. szept. 3. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!