Megneznetek? A kislanyomrol keszitettem.
2009. szept. 1. 08:58
11/40 anonim válasza:
szépek vagytok!Jó egészséget nektek!
12/40 anonim válasza:
Nagyon szép baba, és Te is nagyon szép kismama vagy! Ó, bárcsak én is tehetnék fel ilyen videót...
13/40 anonim válasza:
Annyira szépek vagytok! Itt pityergek a gép előtt és azon gondolkodom milyen jő Nekünk, hogy vannak GYERMEKEINK! (egyébként a kedvencem Szekeres Adrienn!).
16/40 anonim válasza:
nagyon édesek vagytok.Ha van időd leirnád,hogyan kell csinálni apának most lesz a szülinapja jo kis meglepi lenne.
17/40 A kérdező kommentje:
a google-be rakerestem a "windows video maker"-re es letoltottem.amiutan ez megvan, a programban mar konnyu.itt mar csak ugy tudok segiteni,hogyha neked is megvan ez a program.esetleg kerdezhetsz ha mar letoltotted.
2009. szept. 1. 12:01
18/40 anonim válasza:
Gyönyörű a kislányod! Muszály megjegyeznem hogy az otthonotok is!!!!! Jó egészséget nektek!!!
19/40 anonim válasza:
Nagyon szépek vagytok! Jók a fotók, nagyon édi a kislány! :))) Remélem mi is ilyen szépen fejlődünk majd és 6 hós korára én is tudok egy ilyen szép összeállitást késziteni a babámról! :)
Jó egészséget Nektek!
egy 4 hós kislány Anyukája
20/40 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó lett,mellesleg el is sirtam magam. Nagyon szép a kiscsaj. Szép család vagytok,sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!