Mi legyen a sorsa, maradjon, vagy felejtsem el? Ezt keszitettem ma a kisagyra (zsebecskek apro dolgoknak:lazmero, hintopor, popsitorlo, stb. ami jo ha a kozelben van, es egy helyen), de nem is tudom, nem tul giccses (Kepek a vegen)?
Tul szinesnek tunik a kisagy.A vedot,kisparnat,takarot vettuk,nem ugyanaz a minta.Mondjuk fiokos a babaagy,de eleg szukos benne a hely,es minden ki is latszik (a racson keresztul)amit belerakok.
En nem sajnalom kidobni,legalabbis a szekreny aljaba elrejteni,ha nem nez ki jol,csak fel napom ment ra,amit ugyis vegiguntam volna...tehat csak nyugodtan mondjatok velemenyt,nem vagyok sertodos,es csak azert kerdezlek titeket,mert apa sajnos nincs itthon,es meg nem is lesz egy ideig,es nincs kitol velemenyt kerjek.
Elore is koszi :)
Csak batran!
[link] Jpg [link] Jpg [link] Jpg
Nekem is tetszik nagyon!!! Neki is fog:):)
Viszont még had jegyezzek meg valamit:D nekem a fal szine is tetszik:)
Aranyos ez a zsebes megoldás, de kb fél évig tudod majd használni, mert utána ki fogja szedegetni a dolgokat, és valljuk be, nem túl jó, ha a gyerek megzabál fél flakon hintőport :) :) Utána jó lesz játéktartónak!!
Egyébként klassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!