Mi legyen a sorsa, maradjon, vagy felejtsem el? Ezt keszitettem ma a kisagyra (zsebecskek apro dolgoknak:lazmero, hintopor, popsitorlo, stb. ami jo ha a kozelben van, es egy helyen), de nem is tudom, nem tul giccses (Kepek a vegen)?
Tul szinesnek tunik a kisagy.A vedot,kisparnat,takarot vettuk,nem ugyanaz a minta.Mondjuk fiokos a babaagy,de eleg szukos benne a hely,es minden ki is latszik (a racson keresztul)amit belerakok.
En nem sajnalom kidobni,legalabbis a szekreny aljaba elrejteni,ha nem nez ki jol,csak fel napom ment ra,amit ugyis vegiguntam volna...tehat csak nyugodtan mondjatok velemenyt,nem vagyok sertodos,es csak azert kerdezlek titeket,mert apa sajnos nincs itthon,es meg nem is lesz egy ideig,es nincs kitol velemenyt kerjek.
Elore is koszi :)
Csak batran!
[link] Jpg [link] Jpg [link] Jpg
Nekünk nem varrnál ilyet?
És ez nem cink!Nagyon aranyos,nekem nagyon tettszik!
Ki kell, hogy lásson! Nem szabad a külvilágtól elszigetelni! Ez így nem gyerekágy, hanem tárolóláda!
(Amúgy a minta jó, de nem az ágyra.)
Egyáltalán nem giccses, nagyon aranyos. Nem is azzal van a gond, hogy a baba nem lát ki. Hanem te sem fogod őt látni, csak ha az ágy fölé állsz. Majd idővel rájössz, hogy ez nem jó, mert zavarni és idegesíteni fog :)
Ügyes vagy, boldog babavárást!
36+3 hetes
Nekünk is hasonló van, dédi varrta, szeretjük! :)
A miénk keskenyebb, így nem zavarja a kilátásban a gyereket. Felül 3 kisebb zseb, alul 2 nagy van (pelusnak).
Alul, felül hozzá van kötve a kiságyhoz.
Amúgy egy idő után pakolnak belőle, de én jobban örülök a pelenkák pakolászásának, mint a ruhák kirámolásának a szekrényből. 21 hónapos a lányom, nem tudom, hogy mióta pakol belőle ki és vissza, de ez ne tartson vissza! Nagyon hasznos dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!