Van itt olyan anyuka, akinek nincs elérhető közelségben barátnője, akivel a szokásos csajos dolgokat csinálná néha kikapcsolódásképp?
Én tönkre vagyok menve, mert költöztünk, és el lettem mindenkitől szakítva:(
7 hónapos a babám,és barátnőznék, ha tehetném :(
Én is beállok.
Úgy látom, nagyjából mindenkinél ugyanaz a probléma: A barátnők lelécelnek, ha megszületik a gyereked.
2.5 éve nincsenek barátaim, barátnőim. A tesómmal jól kijövünk, vele szeretek ilyen programokat csinálni, csak nagyon messze lakik.
Nálam nehezebbé teszi az ismerkedést, hogy kicsit zárkózottabb vagyok az átlagnál.
Bp. IV.ker.
Én csepelen lakom, és olyan dolgok hiányoznak, hogy együtt vásárlás, most akár dm-es pelenkavásárlásra gondolok :)
szóval nem ruhasopping :)
vagy közös babakocsizás
vagy kiszárítaná barátném a hajsörényemet :)
stb, én meg kilakkoztam a körmeit :)
Szerintetek miért lécelnek le a korábbi barátnők? Ezen annyit gondolkodtam már... Nekem is volt gyerekes barátnőm, aki akkor szült, amikor én még szingli voltam és soha ne hagytam volna cserben...nem értem komolyan..
sajnos az én barátnőim közül többen külföldre mentek, az itteni anyukákkal meg nehéz a babás dolgokon kívül másról is beszélni, mert az ember lány nagyon be tud szűkülni egy idő után.... sokszor azon kaptam magam, hogy mindenféle hátsó szándék nélkül, de az apákkal jobban eldiskurálok a világ dolgairól... na meg ha besokallok, akkor benézek a volt munkahelyemre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!